ΚΡΉΤΗ
Παγκόσμια διάκριση για εστιατόριο του Ρεθύμνου!
Το Δεκέμβρη στη Ρώμη η επίσημη τελετή απονομής
Παγκόσμια διάκριση για κρητικό εστιατόριο !
‘’Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η επιτροπή μας αποφάσισε να σας απονείμει το βραβείο της κορυφαίας προσωπικότητας στον κόσμο για την φετινή μας ετήσια έκδοση FLOS OLEI 2017 – ένας οδηγός στον κόσμο του έξτρα παρθένου ελαιόλαδου. ‘’
Με αυτά τα λόγια ο executive olive oil chef του Kapsaliana Village Hotel Βασίλης Λεωνίδου πληροφορήθηκε ότι έλαβε το σημαντικό βραβείο το οποίο θα απονεμηθεί στον ίδιο μαζί με την διάκριση για το restaurant του Kapsaliana Village Hotel ‘’Καλύτερο εστιατόριο της χρονιάς’’ σε μια επίσημη τελετή που θα γίνει τον Δεκέμβριο στην Ρώμη.
Ο εκδότης του οδηγού Marco Oreggia και η επιμελήτρια Laura Marinelli ενημέρωσαν τον σεφ Βασίλη Λεωνίδου και τον δημιουργό του Kapsaliana Village Hotel Μύρωνα Τουπογιάννη ότι η κριτική επιτροπή των ετήσιων βραβείων FLOS OLEI αναγνώρισε την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν στο Kapsaliana Village Hotel και την συμβολή τους για την προβολή διεθνώς της κουλτούρας του υψηλής ποιότητας έξτρα παρθένου ελαιολάδου.
Σχετικά με τον Διεθνή Διαγωνισμό FLOS OLEI
Ο «Διεθνής Διαγωνισμός FLOS OLEI» στοχεύει στη βελτίωση της ποιότητας του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου σε διεθνές επίπεδο βραβεύοντας τα καλυτέρα προϊόντα και συμβάλλοντας στη διάδοση των υψηλής ποιότητας εξαιρετικών παρθένων ελαιολάδων και στο σωστό τους μάρκετινγκ.
Τα βραβεία ποιότητας του FLOS OLEI ‘’The Best 20’’.
Τα βραβεία ποιότητας «The Best 20» θα απονεμηθούν στις είκοσι εταιρίες που πέτυχαν τα καλύτερα αποτελέσματα συμβάλλοντας στη βελτιστοποίηση του συνόλου του ελαιοκομικού τομέα. Η κατάταξη αυτή εξαρτάται τόσο από τις υψηλές οργανοληπτικές ιδιότητες των ελαιολάδων που κρίθηκαν από το πάνελ των ειδικών γευσιγνωστών όσο κι από το επίπεδο της συνεπείας και της συνέχειας της δουλειάς του κάθε παραγωγού κατά σειρά ετών και την προσφορά προστιθεμένης αξίας στην ελαιοκομική του περιφέρεια.
ΤΕκτός από το «The Best 20» δίνονται άλλα τρία βραβεία: «Εισαγωγέας της χρόνιας», «Εστιατόριο της χρονιάς» και το «Ειδικό βραβείο» αφιερωμένο στη μνήμη της δημοσιογράφου Cristina Tiliacos. Το βραβείο αυτό απονέμεται σε άτομα, οργανισμούς ή ενώσεις που εργάζονται για την προώθηση και διάδοση του πολιτισμού του ελαιοκομικού τομέα.
Τι είναι ο Παγκόσμιος Οδηγός Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου FLOS OLEI
Όλες οι εταιρίες που θα βραβευτούν καθώς και εκείνες που θα λάβουν βαθμολογία τουλάχιστον 80 με άριστα το 100 θα δημοσιευτούν στην έκδοση «FLOS OLEI – Παγκόσμιος Οδηγός Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου», η οποία εκδίδεται από την εταιρία E.V.O. με την επιμέλεια των Marco Oreggia και Laura Marinell. Ο Οδηγός αυτός είναι ο πρώτος και μοναδικός οδηγός διεθνούς εμβέλειας που είναι αποκλειστικά αφιερωμένος στους καλύτερους παραγωγούς ελαιολάδου στον κόσμο. Γραμμένος σε δύο γλώσσες (ιταλικά και αγγλικά), ο οδηγός παρουσιάζει 40 περίπου επιλεγμένες χώρες και στις 5 ηπείρους του κόσμου.
Πηγή:cretalive
-
ΚΡΉΤΗ21 ώρες πριν
Άσπες: H πιο καλά κρυμμένη παραλία της νότιας Κρήτης! ΦΩΤΟ
-
Ρέθυμνο3 ημέρες πριν
Ρέθυμνο: Μέσα στο πλοίο έμαθε ο αδερφός του Ρονάλντο τα μαύρα μαντάτα – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας
-
Ρέθυμνο3 ημέρες πριν
Αβάσταχτος θρήνος στο Ρέθυμνο για τον 21χρονο Ρονάλντο
-
Ρέθυμνο2 ημέρες πριν
Το Ρέθυμνο αποχαιρετά σήμερα τον 21χρονο Ρονάλντο