Βρειτε μας στα Social Media

Super League: Κατά του ρατσισμού η 8η αγωνιστική

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Η Super League, σε συνεργασία με την FARE (Football Against Racism in Europe) που είναι επίσημος συνεργάτης της UEFA, αφιερώνει την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος (22-24 Οκτωβρίου 2016) στην εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης κατά του ρατσισμού και των διακρίσεων.

Το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου για δέκατη χρονιά συμμετέχει σε αυτήν την πανευρωπαϊκή εκστρατεία που έχει σκοπό να θυμίσει στους φιλάθλους και σε όλους όσοι ασχολούνται με το άθλημα ότι οι άνθρωποι δεν πρέπει να διαχωρίζονται και να απομονώνονται λόγω φυλετικών ή άλλων κριτηρίων.

Αξιοποιώντας τη δυναμική του ποδοσφαίρου, η Super League συμμετέχει ενεργά και στηρίζει την Πανευρωπαϊκή Εβδομάδα κατά του Ρατσισμού.

Κατά την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος μια σειρά από δραστηριότητες θα αναδείξουν ότι το ποδόσφαιρο δεν έχει σύνορα και με κεντρικό μήνυμα «Κόκκινη Κάρτα στο Ρατσισμό» οι ποδοσφαιριστές, οι διαιτητές και τα παιδιά θα σηκώσουν πανό με μηνύματα κατά του ρατσισμού στην παράταξη των ομάδων.

Επίσης οι αρχηγοί των δύο ομάδων θα φορούν περιβραχιόνια της FARE, ενώ θα ακουστούν ηχητικά μηνύματα κατά του ρατσισμού και θα προβληθούν σχετικά βίντεο σε όποια γήπεδα διαθέτουν matrix.

 

Πηγή: real

Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση Enter ad code here
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ