Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Έρχεται μεγάλη κακοκαιρία στην Κρήτη!- Από τους νοτιάδες στις βροχές και σε χιόνια στα ορεινά! | ΦΩΤΟ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Από τη σημερινή σχεδόν καλοκαιρινή ημέρα, θα φτάσουμε την Τρίτη αλλά κυρίως την Τετάρτη σε πραγματικά χειμωνιάτικες μέρες στην Κρήτη, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, του μετεωρολόγου Εμμ. Λέκκα (δείτε εδώ), αλλά και την πρόγνωση των Μετωκρητών.

Όπως αναφέρουν οι Μετεωκρήτες,  Κυριακή Δευτέρα θα υπάρχουν νοτιάδες και κάποια φαινόμενα βροχοπτώσεων, αλλά την Τρίτη οι βροχές θα είναι έντονες, οι άνεμοι θα στραφούν σταδιακά σε βοριάδες και η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση!

Από την Τρίτη το βράδυ κυρίως, οι χιονοπτώσεις θα κατεβαίνουν πιο χαμηλά!
Και η τετάρτη θα είναι μια καθαρά χειμωνιάτικη μέρα!
Δείτε τους χάρτες πρόγνωσης των Μετεωκρητών
Σάββατο μετά το μεσημέρι
savvato-meta-to-mesimeri
Κατά τόπους θα ψιχαλίσει ή θα βρέξει για λίγο. Καλύτερος ο καιρός στα ανατολικά. Τοπικά οι άνεμοι θα αγγίζουν και τα 5 μποφόρ ενώ στα βόρεια, κυρίως θα επικρατεί άπνοια ή θαλάσσια αύρα.
Σάββατο βράδυ
savvato-vrady
Κατά τόπους και κατά περιόδους, πιο πυκνές νεφώσεις με πιθανότητα για λίγα ασθενή φαινόμενα στα δυτικά-νοτιοδυτικά. Τοπικά οι άνεμοι θα αγγίζουν και τα 5 μποφόρ (τάση ενίσχυσης προς τα ξημερώματα).
Κυριακή
kyriaki
Θα σημειώνονται διάσπαρτα φαινόμενα λίγο πιο αξιόλογα στα νότια κι εσωτερικά. Προς το βράδυ κυρίως ο καιρός θα επιδεινωθεί πρόσκαιρα στην ανατολική και τη νότια Κρήτη! Τοπικές ομίχλες νωρίς το πρωί.
Δευτέρα
deftera
Άστατος ο καιρός με σποραδικά φαινόμενα. Επιδείνωση από το βράδυ κι από τα δυτικά-νοτιοδυτικά! Μεταφορά Αφρικάνικης σκόνης. Προσοχή στους νοτιάδες που κατα τόπους θα πνέουν έως θυελλώδεις.
Τρίτη
triti
Αρχικά θα υπάρχουν μεγάλα ανοίγματα στον καιρό. Σοβαρή επιδείνωση από τα βορειοδυτικά αργότερα! Συγχρόνως οι άνεμοι θα στρέφονται σε βοριάδες και μέχρι το βράδυ θα ενισχυθούν περαιτέρω!
Πηγή:candianews 

 

 

Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ