ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Αγρότης εξηγεί πώς θα διαλέξεις το πιο TIMIO καρπούζι της αγοράς | ΒΙΝΤΕΟ
Ένας αγρότης εξηγεί πώς θα διαλέξουμε το καλύτερο, “κατακόκκινο” καρπούζι της αγοράς.
Είναι γνωστός πως, το σχήμα και το χρώμα του καρπουζιού είναι αυτά που δείχνουν αν το φρούτο είναι ώριμο και ιδανικό για βρώση.
Αυτό εξηγεί και ο αγρότης Χρήστος Μπακογιάννης από τη Βάρδα Ηλείας στην ΕΡΤ, βοηθώντας μας να κάνουμε την πιο σωστή επιλογή.
«Αυτό που πρέπει να ελέγχεται είναι η όψη του φρούτου, κατά πόσο είναι γυαλιστερό, αλλά και το αν έχει εξογκώματα» εξήγησε σχετικά. «Το χτυπάμε και ελέγχουμε τη ρίγα του. Όσο πιο ανοιχτόχρωμη είναι, τόσο πιο γινωμένο είναι μέσα το καρπούζι», είπε.
Δείτε tips για ένα ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΟ καρπούζι, ώστε μην μείνετε με τα… κουκούτσια:
-
ΗΡΑΚΛΕΙΟ3 ώρες πριν
Άγιος Μηνάς: Ο πολιούχος του Ηρακλείου και το θαύμα του πριν 200 χρόνια | ΦΩΤΟ
-
Ρέθυμνο3 ημέρες πριν
Και πώς να περιγράψεις το ρίγος όταν μπαίνεις στην Ιερά Μονή Αρκαδίου… | ΒΙΝΤΕΟ
-
Ρέθυμνο3 ημέρες πριν
Ρέθυμνο: Πώς έγινε το μοιραίο τροχαίο – Θρήνος για τον Κώστα και τον Ανδρέα, κρίσιμες ώρες για τον Σταύρο
-
Ρέθυμνο2 ημέρες πριν
Το τελευταίο αντίο στα θύματα του φρικτού τροχαίου στο Σφακάκι