Βρειτε μας στα Social Media

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Απανωτά ελληνικά έπη στην κωπηλασία με δύο Χάλκινα μετάλλια!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Οι δύο Ελληνίδες κωπηλάτριες Ζωή Φίτσιου και Μιλένα Κοντού έκαναν ένα μυθικό ντεμαράζ στο φινάλε του τελικού του σκιφ ελαφρών βαρών και έφεραν το δεύτερο μετάλλιο της ελληνικής κωπηλασίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Λίγα μόλις λεπτά μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών ανδρών από τους Αντώνη Παπακωνσταντίνου και Πέτρο Γκαϊδατζή, οι Ζωή Φίτσιου και Μιλένα Κοντού αναδείχτηκαν «χάλκινες» στο ίδιο αγώνισμα, των γυναικών, στην κωπηλασία.

Στην πρώτη συμμετοχή τους σε Ολυμπιακούς Αγώνες, χάρισαν στην Ελλάδα το 4ο κατά σειρά μετάλλιο στο Παρίσι και το 6o Ολυμπιακό μετάλλιο στην ελληνική κωπηλασία.

Οι Αντώνης Παπακωνσταντίνου και Πέτρος Γκαϊδατζής, στον τελικό, στο Παρίσι, πέρασαν 3οι τα 1.000 μέτρα και μετά από μάχη ακόμη και για… ψηλότερα, στο τέλος έπεσαν… σχεδόν μαζί με τους Ιταλούς στο φίνις, πίσω από τους πρώτους Ιρλανδούς. Οι Παπακωνσταντίνου και Γκαϊδατζής πέρασαν τη γραμμή του φίνις με χρόνο 6:13.44, ενώ οι ασημένιοι Ιταλοί Στέφανο Όππο και Γκάμπριελ Σοάρες έφεραν χρόνο 6:13.33. Οι Έλληνες κωπηλάτες απώλεσαν το ασημένιο μετάλλιο για 11 κλάσματα του δευτερολέπτου.

Δείτε σε βίντεο την υπερ-προσπάθεια των Παπακωνσταντίνου και Γκαϊδατζή:




Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση Enter ad code here
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ