Βρειτε μας στα Social Media

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Νέο κατάστημα Polihome στο Ηράκλειο!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε το νέο μας κατάστημα Polihome, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στην καρδιά του Ηρακλείου, στη Λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως 28. Μια ευχάριστη προσθήκη στην οικογένεια της Polihome, που έρχεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την παρουσία μας στην Κρήτη.

Πρόκειται για το νέο εγχείρημα της εταιρείας στο πλαίσιο της στρατηγικής για την ενίσχυση του δικτύου μας, με κύριο σκοπό την αναβάθμιση της εμπειρίας που προσφέρουμε στην εξυπηρέτηση πελατών.

Το κατάστημα συνδυάζει τη λειτουργικότητα με την υψηλή ποιότητα, προσφέροντας έναν μοντέρνο και εντυπωσιακό σχεδιασμό που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής.

Σε αυτό οι επισκέπτες μας, θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν μια ευρεία γκάμα προϊόντων, σχεδιασμένων για να καλύψουν κάθε ανάγκη και απαίτηση, ενώ θα απολαύσουν την ξεχωριστή μας ανθρωποκεντρική εξυπηρέτηση.

Στην Polihome, η συνεχής εξέλιξη είναι θεμελιώδης δέσμευσή μας προς τους πελάτες και τους συνεργάτες μας. Γι’ αυτό φροντίζουμε να παραμένουμε πιστοί στις αξίες και το όραμά μας, όπως και να επενδύουμε στους ανθρώπους, προκειμένου να παρέχουμε πάντα το καλύτερο δυνατό σε όλους!

Σας προσκαλούμε λοιπόν με το καλό να μας επισκεφτείτε και να ζήσετε από κοντά την εμπειρία Polihome στην Κρητική μας version!

Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση Enter ad code here
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ