Βρειτε μας στα Social Media

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Διπλή τραγωδία σε παραλίες της Κρήτης: Νεκρή μία 69χρονη Τσέχα και ένας 54χρονος Έλληνας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Ακόμη δύο τραγωδίας σημειώθηκαν σε παραλίες του νομού Ηρακλείου, και πιο συγκεκριμένα χωρίς τις αισθήσεις τους ανασύρθηκαν ένας 54χρονος Έλληνας από παραλία των Μαλίων και μία 69χρονη Τσέχα από παραλία της Σταλίδας.

Ειδικότερα και σύμφωνα με πληροφορίες ένας 54χρονος άνδρας, κάτοικος Γαζίου, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την παραλία Ποταμός των Μαλίων. Ο άνδρας, μεταφέρθηκε αρχικά σε ιδιωτικό ιατρικό κέντρο στην Χερσόνησο και ακολούθως στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, το οποίο και εφημερεύει.

Λίγο νωρίτερα μία γυναίκα 69 ετών από την Τσεχία άφησε την τελευταία της πνοή σε παραλία της Σταλίδας, η οποία έκανε μόνη της διακοπές στο νησί. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο ίδιο ιδιωτικό ιατρικό κέντρο στην Χερσόνησο, όπου τις έκαναν 30 λεπτά ΚΑΡΠΑ, αλλά δεν επανήλθε.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Πέμπτη, ένας ακόμα θάνατος έλαβε χώρα στις θάλασσες της Κρήτης, με έναν άνδρα να αφήνει την τελευταία του πνοή. Το περιστατικό σημειώθηκε στην παραλία του Παλαίκαστρου Σητείας όπου ένας άνδρας 71 ετών, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις από την θαλάσσια περιοχή όπου απολάμβανε το μπάνιο του

Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση Enter ad code here
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ