Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σοκ στον Βόλο: Γιος χτύπησε με ψαροντούφεκο τον πατέρα του – Δίνει μάχη για τη ζωή του

ασθενοφόρο
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στον Βόλο με έναν 40χρονο να χτυπά με ψαροντούφεκο τον 69χρονο πατέρα του, τραυματίζοντάς τον σοβαρά

Το περιστατικό έγινε το πρωί, της Τρίτης σε οικία επί των οδών Περραιβού – Γαλλίας στον Βόλο, όπου πήγε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τον τραυματία, ενώ ο δράστης, εξαφανίστηκε και αναζητείται.

Τραυματίστηκε σοβαρά στο κρανίο ο ηλικιωμένος

Όπως αναφέρει το magnesianews.gr, γιος και πατέρας μάλωσαν, και τότε ο 40χρονος πήρε το ψαροντούφεκο και κατάφερε στον πατέρα του ένα χτύπημα στο στήθος. Ο άνδρας έβγαλε το καμάκι, ενώ όπλισε ξανά και έριξε και δεύτερη βολή, τον πέτυχε πίσω από το αυτί, με αποτέλεσμα το καμάκι να βγει από την άλλη πλευρά του κρανίου.

Στο σπίτι μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Ο άνδρας είχε τις αισθήσεις του κατά τη μεταφορά.

Η Πυροσβεστική έβγαλε το καμάκι από το κεφάλι του 69χρονου

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι πυροσβέστες έκοψαν το καμάκι σε δύο σημεία και ο 69χρονος αναμένεται να μπει στο χειρουργείο για να του αφαιρεθεί το υπόλοιπο κομμάτι από το κρανίο.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και σήμανση, καθώς ο γιος μετά την αποτρόπαια πράξη του εξαφανίστηκε και αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές.

Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ