Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

«Σάστισαν» οι οδηγοί στο Ρέθυμνο – Φορτηγό με γιγάντιους κυματοθραύστες μπλόκαρε το… σύμπαν!

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Author Avatar

Δημοσιεύτηκε

στις

Η θέα ενός φορτηγού φορτωμένου με γιγάντιους κυματοθραύστες που προεξείχαν, ήταν αρκετή για να κάνει τους Ρεθυμνιώτες οδηγούς να σαστίσουν!

Η θέα ενός φορτηγού φορτωμένου με γιγάντιους κυματοθραύστες που προεξείχαν από το όχημα και από την δεξιά και από την αριστερή πλευρά… ήταν αρκετή για να κάνει τους Ρεθυμνιώτες οδηγούς να στρέψουν τα κεφάλια τους προς το απρόσμενο θέαμα!

Η διαδρομή που ακολούθησε μέρα – μεσημέρι το φορτηγό με τους κυματοθραύστες δεν προκάλεσε μόνο φόβο στους οδηγούς, αλλά και απορία καθ’όλη τη διαδρομή που ακολούθησε: επί της οδού Εμμανουήλ Παχλά μέχρι του Κόρακα την Καμάρα κι από εκεί, στροφή για την παραλία, όπου συνέχισε κατευθυνόμενο επί της παραλιακής οδού.

Η Μαρία Παναρετάκη, επαγγελματίας οδηγός ταξί, ανέφερε χαρακτηριστικά στο Daynight.gr: “Πέρασε μπροστά από τα μάτια μας μια μονή νταλίκα, που είχε πάνω τους κυματοθραύστες. Ο όγκος του φορτίου ήταν τέτοιος που δημιουργήθηκε πρόβλημα όταν συνάντησε ένα λεωφορείο και ένα μεγάλο αυτοκίνητο από την αντίθετη κατεύθυνση.»

Όπως είναι φυσικό, και η νταλίκα δυσκολευόταν να κινηθεί στην βασική οδική αρτηρία που οδηγεί στην πόλη του Ρεθύμνου και τα υπόλοιπα αυτοκίνητα κόλλησαν στην κίνηση.

Ρέθυμνο: Στην λαϊκή της Δευτέρας ρωτήσαμε αν πηγαίνει τελικά ο άντρας για ψώνια

Φυσικά ο κόσμος αντιδρούσε, καθώς είχε δημιουργηθεί μια ουρά χιλιομέτρων και από την μια και από την άλλη μεριά. Και δεν είναι κάτι που γίνεται μια φορά και τέλος. Επαναλαμβάνεται, το έχουμε δει και άλλες φορές”, καταλήγει η οδηγός ταξί, θέτοντας με αυτόν τον τρόπο στο τραπέζι την αναγκαιότητα να ακολουθηθεί ενδεχομένως μια εναλλακτική πορεία που θα προκαλεί λιγότερα προβλήματα στην καθημερινότητα της πόλης του Ρεθύμνου.

Η Μαρία Παναρετάκη

Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ