Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Ο εφιάλτης ενός Ρεθυμνιώτη: «Γυρνάω από την δουλειά και… πιάνω τους δρόμους με την γυναίκα και το παιδί μου»

κακοποίηση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Author Avatar

Δημοσιεύτηκε

στις

«Οι χτύποι και οι φωνές που ακούγονται από την σχολή πολεμικών τεχνών δεν αφήνουν το 6χρονο παιδί μου να κοιμηθεί πριν τις 23.00»

Στο αμήν έχει φτάσει ένας Ρεθυμνιώτης πατέρας σε κεντρική γειτονιά της πόλης του Ρεθύμνου. Ο λόγος; Μια σχολή πολεμικών τεχνών που έχει ανοίξει ακριβώς από κάτω από το σπίτι τους και δεν τους αφήνει σε ησυχία.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι το 6χρονο παιδί του που πάει φέτος Α Δημοτικού, με όλη αυτή την φασαρία δεν μπορεί να συγκεντρωθεί, ούτε να διαβάσει και φεύγει από το σπίτι για να μπορέσει να σκεφτεί με ηρεμία. Και το ακόμα χειρότερο είναι ότι πλέον κοιμάται γύρω στις 23.00 την νύχτα. Τότε που κλείνει τα ρολά η σχολή πολεμικών τεχνών και σταματούν οι ιαχές και οι θόρυβοι.

Ο Ρεθυμνιώτης πατέρας εξηγεί στην καταγγελία του στο Daynight.gr:H σχολή πολεμικών τεχνών βρίσκεται ακριβώς κάτω από το σπίτι μας. Μένουμε στον πρώτο όροφο και κάθε απόγευμα από τις 17.00 και μετά, ξεκινούν οι φωνές και οι μπουνιές που προκαλούν τριγμούς που τους καταλαβαίνουμε κατευθείαν, καθώς μας χωρίζει μόνο ένα πάτωμα.”

Ο νέος πατέρας επισημαίνει ότι κυρίως ανησυχεί για το μικρό του παιδί, το οποίο -όπως αναφέρει- ταλαιπωρείται σε καθημερινή βάση. “Από τους χτύπους που ρίχνουν και από τις φωνές αισθάνεσαι τους υπόκωφους γδούπους. Τα παράθυρα είναι κάτω από το μπαλκόνι της κρεβατοκάμαρας και τρίζουν τα τζάμια.

Επισημαίνει ότι τώρα που άνοιξαν τα σχολεία, δεν μπορεί το μικρό παιδί να μελετήσει. «Τώρα ξεκινάει να μαθαίνει αλλά δεν είναι δυνατόν να μαζέψει το μυαλό του. Είναι κρίμα 6 χρονών παιδάκι να το ταλαιπωρούμε και να το κρατάμε ξύπνιο μέχρι τις 23.00 που τελειώνει η σχολή τα μαθήματα. Το παιδί κοιμόταν από τις 21.00. Αλλά πλέον με τις φωνές και την αναστάτωση το κρατάμε ξύπνιο και το πάμε  στο κρεβάτι 1 ώρα πριν τα μεσάνυχτα. Και το ξυπνάμε για το σχολείο στις 07.00. Δεν είναι κρίμα;”

Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ