Βρειτε μας στα Social Media

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Μπαράζ τροχαίων με μοτοσικλέτες στο Ηράκλειο

ασθενοφόρο
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Δεν υπήρξαν, ευτυχώς, σοβαροί τραυματισμοί – Σε όλα τα ατυχήματα ενεπλάκησαν δικυκλιστές

Ακόμη μία νύχτα με μπαράζ τροχαίων ατυχημάτων στο Ηράκλειο. Μέσα σε λίγες ώρες σημειώθηκαν συνολικά 4 ατυχήματα στα οποία ενεπλάκησαν δικυκλιστές. Σε όλα τα περιστατικά κινητοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, ενώ το ευτύχημα είναι πως δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί.

Λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα 21χρονη κοπέλα που ενεπλάκη σε τροχαίο με μηχανή στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου τραυματίστηκε ελαφρά.

Στις 2 τα ξημερώματα νεαρός οδηγός μοτοσικλέτας ο οποίος κινούνταν στην εθνική οδό Ηρακλείου – Ρεθύμνου στο ύψος του Γαζίου, έχασε τον έλεγχο του δικύκλου το οποίο και εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα ο 24χρονος άνδρας να βρεθεί στο οδόστρωμα.

Στις 5:00 τα ξημερώματα στην Ψαρή Φοράδα του Δήμου Βιάννου στο Ηράκλειο σημειώθηκε τροχαίο με μηχανή με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό ενός 25χρονου.

Τέλος, στις 7 το πρωί της Τετάρτης 41χρονος δικυκλιστής τραυματίστηκε ελαφρά όταν το δίκυκλο που οδηγούσε συγκρούστηκε με διερχόμενο ΙΧ στη διασταύρωση της Σμπώκου με την οδό Καστρινάκη.

Υπενθυμίζεται, πως λίγο πριν από τα μεσάνυχτα σημειώθηκε ένα ακόμη τροχαίο στην περιοχή του Εσταυρωμένου, στο ίδιο σημείο όπου είχε χάσει τη ζωή του τον περασμένο Απρίλιο ένας 26χρονος δικυκλιστής. Το ατύχημα συνέβη όταν τζιπ εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω σε δέντρο, κοντά στο Γυμναστήριο του ΕΛΜΕΠΑ. Τραυματίστηκε ο συνοδηγός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Πηγή: Cretalive

Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ