Βρειτε μας στα Social Media

XANIA

Απίστευτο περιστατικό στην Κρήτη: Οδηγός ΚΤΕΛ άφησε όρθιους μαθητές για να μην λερώσουν τα καθίσματα

κτελ χανια
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Ένα απίστευτο περιστατικό που σίγουρα δε διέπεται από συνθήκες ασφάλειας μαθητών έγινε σήμερα το μεσημέρι σε λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ στα Χανιά.

Πρόκειται για λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ που παραλαμβάνει τα παιδιά καθημερινά από το Γυμνάσιο Αλικιανού και τα μεταφέρει στο Βαρύπετρο.

Σήμερα ωστόσο, σύμφωνα με καταγγελία γονέα που έγινε στο Flashnews.gr, ο οδηγός του λεωφορείου απαγόρευσε σε μαθητές που είχαν βρεχτεί από τη βροχή, να καθίσουν στα καθίσματα για να μην τα λερώσουν – βρέξουν και τα άφησε όρθια σε όλη τη διαδρομή, γεγονός που σίγουρα δεν ήταν ασφαλές!
Μάλιστα, γονείς των παιδιών που παρέλαβαν τα παιδιά τους ρώτησαν τον οδηγό γιατί το έκανε αυτό και απάντησε “για να μην είναι βρεγμένα τα καθίσματα καθώς μετά είχε να μεταφέρει τουρίστες σε Ρέθυμνο και Ηράκλειο”.

Οι γονείς είναι εκνευρισμένοι από το συμβάν καθώς, σε καμία περίπτωση, δε θα ήθελαν τα παιδιά τους να ριψοκινδυνεύσουν τη ζωή του και μάλιστα κατήγγειλαν το γεγονός στη διοίκηση του ΚΤΕΛ και το ανέφεραν και στη διεύθυνση του σχολείου.

Πηγή: flashnews.gr

Οδηγός ΚΤΕΛ κλείδωσε επιβάτη μέσα στην μπαγκαζιέρα | ΒΙΝΤΕΟ

Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ