Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Κρήτη: Υψηλές πληρότητες στα resorts του νησιού ακόμα και τον Σεπτέμβριο!

ξενοδοχείο
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Ικανοποίηση και χαμόγελα επικρατούν στις τάξεις των ξενοδόχων της Κρήτης με την αύξηση του τουρισμού στο 3% -4%, που καταγράφεται το 2024 σε σχέση με πέρυσι, να φέρνει συγκρατημένη αισιοδοξία για το συνολικό κλείσιμο της σεζόν.

Παρότι χρονικά έχουμε περάσει ήδη τα μέσα Σεπτεμβρίου η πληρότητα στα μεγάλα resorts του νησιού αγγίζει το 80%- 85%, όπως επισημαίνει στο Cretalive ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδόχων ν. Ηρακλείου κ. Νίκος Χαλκιαδάκης.

Το πλέον σημαντικό στοιχείο είναι ότι αυτή την περίοδο πολλά από τα ξενοδοχεία έχουν δωμάτια σε χαμηλές τιμές, για όσους δεν πρόλαβαν να απολαύσουν το καλοκαίρι τις διακοπές τους ή για όσους αναζητούν λίγες ημέρες επιπλέον ξεκούρασης.

Σύμφωνα με τον κ. Χαλκιαδάκη όλος ο μήνας Σεπτέμβριος αναμένεται να κυλήσει έτσι και μέχρι τις 20 Οκτωβρίου θα καταγράφονται μεγάλες πληρότητες στα ξενοδοχεία. «Μετά τις 3- 4 Νοεμβρίου είναι λίγες οι πτήσεις από το εξωτερικό αλλά κάποια ξενοδοχεία θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου περίπου εξυπηρετώντας κυρίως συνεδριακό τουρισμό» καταλήγει ο ίδιος.

Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ