Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Προβλήματα στατικότητας στο Νηπιαγωγείο Μισιρίων – Τα παιδιά προαυλίζονται στο μπαλκόνι

έργα μπουλντόζα
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Ξεκίνησαν οι πολυαναμενόμενες εργασίες στο Νηπιαγωγείο Μισιρίων στο Ρέθυμνο, η αυλή του οποίου παρουσίαζε σοβαρά ζητήματα στατικότητας, με τις αρμόδιες υπηρεσίες να προσπαθούν να βρουν την κατάλληλη τεχνική και ασφαλή λύση.

Σε τροχιά υλοποίησης μπήκε επιτέλους το έργο που θα δώσει μια ασφαλή αυλή και ένα σταθερό τοιχίο στο Νηπιαγωγείο Μισιρίων Ρεθύμνου, που έβλεπε εδώ και καιρό τον εξωτερικό χώρο να βουλιάζει. Γονείς και εκπαιδευτικοί περίμεναν με χαρά τις εργασίες, ενώ κατά τη διάρκειά τους οι μαθητές θα προαυλίζονται στο μπαλκόνι και θα μπαινοβγαίνουν στο σχολείο από ανεξάρτητη είσοδο.

Ταυτόχρονα, ειδικές παρεμβάσεις έγιναν στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Κατάρτισης που γειτνιάζει, ώστε να αντιμετωπιστεί στατικό ζήτημα.

Εκπαιδευτικοί και γονείς περίμεναν με ανυπομονησία την έναρξη των εργασιών, με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο να επισημαίνει πως η παράδοση αναμένεται μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Οι μαθητές προαυλίζονται στο μπαλκόνι του σχολείου για την ασφάλειά τους, ενώ έχει προβλεφθεί ειδική κατασκευή για ανεξάρτητη είσοδο στη μονάδα. Το νηπιαγωγείο γειτνιάζει με το ειδικό δημοτικό και το ΕΕΕΕΚ, στις εγκαταστάσεις του οποίου έγιναν ήδη κάποιες παρεμβάσεις στο επικίνδυνο κομμάτι.

Πηγή: neakriti

Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση Enter ad code here
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ