Βρειτε μας στα Social Media

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Συγκλονίζει το νέο τροχαίο στην Κρήτη: Σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια των φίλων του

ασθενοφόρο
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Τραγική εξέλιξη είχε η εκδρομή της παρέας των τριών δικυκλιστών, καθώς ο ένας εξ αυτών τραυματίστηκε θανάσιμα στο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στον δρόμο Βουλισμένο Αλώνι – Αστυράκι.

Ακόμη τραγικότερη διάσταση αποτελεί το γεγονός ότι ο άτυχος 59χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο μπροστά στα μάτια των φίλων του που ακολουθούσαν με τις δικές τους μοτοσικλέτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρέα των τριών είχε ξεκινήσει για βόλτα με τελικό προορισμό τα Ανώγεια. Στο κομβόι προπορευόταν ο 59χρονος και ακολουθούσαν οι φίλοι του. Ξαφνικά, σε μια αριστερή στροφή το δίκυκλο βγήκε από την πορεία του και ο άτυχος άνδρας βρέθηκε στο οδόστρωμα, με τους σοκαρισμένους φίλους του να μην μπορούν να πιστέψουν τι είχε συμβεί.

Όπως έχει ήδη γράψει το Cretalive, στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσε γιατρός του ΕΚΑΒ ο οποίος έκανε προσπάθειες ΚΑΡΠΑ. Δυστυχώς, όμως, ήταν ήδη αργά καθώς εκτιμάται ότι ο θάνατος του οδηγού της μοτοσικλέτας επήλθε ακαριαία.

Ο μοτοσικλετιστής παρελήφθη χωρίς τις αισθήσεις του από το πλήρωμα του ασθενοφόρου και μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίς το πρωί της Δευτέρας, στην Παλιά Εθνική Οδό στον Αδελιανό Κάμπο, 75χρονος Γερμανός παρασύρθηκε από διερχόμενο δίκυκλο. Ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε βαριά και λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Δ. Πρώιος: Σκοτώθηκε με την ίδια μηχανή με την οποία «έφυγε» και ο γιος του – Το αντίο στα social media

Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση Enter ad code here
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ