Βρειτε μας στα Social Media

LIFESTYLE

Καιρός να αποχαιρετήσεις τις πανάδες με αυτά τα 8 προϊόντα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

«Οι πανάδες είναι το βάσανο της ζωής μου», μου είπε μια φίλη, η οποία είχε δοκιμάσει τα πάντα. Όλα τα tips και τις συμβουλές. Είχε δει δερματολόγους, είχε αρχίσει να αντιμετωπίζει τον ήλιο οριακά σαν τον μεγαλύτερο εχθρό της. Εκείνη ήταν και η έμπνευσή μου να ανακαλύψω τα πιο δυνατά όπλα κατά αυτού του δερματικού εχθρού. Και τα βρήκα όλα. Στο Cretan Physis.

Ναι, προφανώς και το να ξυπνάς μια μέρα στα 30 συνειδητοποιώντας πως τα τελευταία χρόνια της ζωής σου ξυπνάς κάθε πρωί προσπαθώντας να «κρύψεις» τις πανάδες σου κάτω από βαριές στρώσεις foundation και concealer δεν είναι ιδανικό. Μια έρευνα του 2017 ανακάλυψε πως πάνω από το 50% των ανθρώπων που ζουν σε συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές αντιμετωπίζουν το ίδιο ακριβώς ζήτημα με το δέρμα τους. Στα καλά νέα, λοιπόν, η φίλη μου δεν είναι η μόνη. Ούτε εσύ είσαι μόνη.

Οι πανάδες ή αλλιώς μέλασμα προκαλούν την εμφάνιση αποχρωματισμένων κηλίδων στο δέρμα. Εμφανίζονται κυρίως στο πρόσωπο και είναι συμμετρικές, επηρεάζοντας τα μάγουλα, το μέτωπο και το άνω χείλος. Προφανώς το χρώμα των κηλίδων διαφέρει ανάλογα με τον τόνο δέρματος κάποιου. Για παράδειγμα αν είσαι ανοιχτόχρωμη αντιλαμβάνεσαι πως αυτές οι σκουρόχρωμες κηλίδες που σχηματίζονται κάθε καλοκαίρι και φθινόπωρο στο πρόσωπό σου είναι πολύ πιο εμφανείς (και ναι, σε ακούμε, ενοχλητικές) από όσο θα ήταν σε μια κοπέλα με πιο σκουρόχρωμη επιδερμίδα.

Γιατί σε εσένα;

Η κληρονομικότητα, δυστυχώς, είναι η το ήμισυ της μάχης σε ό,τι αφορά τις πανάδες. Σύμφωνα με μια πλαστική χειρούργο που μίλησε στο αμερικανικό Elle για το ζήτημα, τα οιστρογόνα και η προγεστερόνη, καθώς και οι παράγοντες του τόπου ζωής, όπως ας πούμε η συνήθειά σου να πηγαίνεις στην παραλία τις πιο λάθος ώρες, μπορούν να προκαλέσουν την ανάπτυξη πανάδων. Μέσα σε αυτά, προφανώς και το άγχος, που στις μέρες μας είναι κάπως αναπόφευκτο (ας το παραδεχτούμε) παίζει τον ρόλο του.

Και τώρα τι κάνουμε;

Εσύ μπορεί να έχεις εντάξει το serum βιταμίνης C στην καθημερινή σου skincare ρουτίνα και να σκέφτεσαι σοβαρά και το χημικό peeling, αλλά έχεις δοκιμάσει προϊόντα που είναι ειδικά σχεδιασμένα για να σε βοηθήσουν να μπορείς και εσύ να ανεβάζεις no makeup TikTok βίντεο χωρίς να προσπαθείς να καμουφλάρεις τις πανάδες σου; Ναι, ένα serum και λίγη καλή πίστη δεν είναι αρκετά σε αυτή τη συχνά απρόβλεπτη μάχη.

Είναι σημαντικό όμως να πιστέψεις ότι μπορείς και εσύ να αποκτήσεις το ομοιόμορφο δέρμα που ονειρεύεσαι εδώ και τόσο καιρό. Πώς; Επενδύοντας και εντάσσοντας στη ρουτίνα σου προϊόντα με τα σωστά δραστικά συστατικά που μειώνουν τις χρωστικές ουσίες και βοηθούν στο να γίνει η επιδερμίδα πιο ομοιόμορφη. Ρετινόλη, Νιασιναμίδη, ένα boost στο κολλαγόνο του δέρματος είναι μερικά από τα συστατικά-κλειδιά που αξίζει να ψάξεις στο πίσω μέρος των προϊόντων που τσεκάρεις.

Ευτυχώς, το Cretan Physis έχει μια ολόκληρη σειρά από προϊόντα που υπόσχονται να εξαφανίσουν τις πανάδες σου και δεν χρειάζεται καν να κουραστείς ψάχνοντας ένα- ένα τα προϊόντα στα ράφια κάποιου γεμάτου καταστήματος. Φτιάξε έναν καλό καφέ, κάτσε αναπαυτικά στον καναπέ σου και κάνε scroll παρακάτω τα προϊόντα του Cretan Physis που βρήκαμε εμείς για εσένα και τις πανάδες σου που σίγουρα θα είναι παρελθόν. Όσο για υπομονή; Δεν χρειάζεται να την εξαντλήσεις περιμένοντας το πακέτο σου. Αυτό θα είναι στην πόρτα σου μέσα σε λίγες μέρες.

Τα 8 προϊόντα του Cretan Physis για να αποχαιρετήσεις (επιτέλους) τις πανάδες:

Δείτε τα υπόλοιπα προϊόντα για τις πανάδες στο  Cretan Physis

Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση Enter ad code here
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ