Βρειτε μας στα Social Media

LIFESTYLE

Διαζύγιο «βόμβα»: Χωρίζουν Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνως Μάτσας!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαζύγιο «βόμβα» για την Όλγα Κεφαλογιάννη και τον Μίνω Μάτσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «parapolitika.gr», η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες σε διάσταση με τον σύζυγο της, Μίνω Μάτσα. Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας αναφέρουν ότι το ζευγάρι έχει αποφασίσει να κινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου.

Όλα άρχισαν όταν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Όλγα Κεφαλογιάννη, αντιλήφθηκε την ύπαρξη τρίτου προσώπου στον γάμο της. Χωρίς να χάσει χρόνο, φέρεται να ενημέρωσε, από την Ιαπωνία όπου βρίσκεται, μέσω sms τον σύζυγο της και από κει και πέρα τα πράγματα ανέπτυξαν ραγδαία δυναμική.

Σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν στην αθηναϊκή κοινωνία, ο κ. Μάτσας, φέρεται να έχει εμφανιστεί κατ επανάληψη τις τελευταίες μέρες με μια κοπέλα που προφανώς έχει «εισβάλει» στην ζωη του, ανατρέποντας όπως αποδείχθηκε τα πάντα! Κάποιοι μάλιστα πηγαίνουν λίγο παρακάτω την όλη κουβέντα, κάνοντας λόγο μέχρι και για απενοχοποιημένες νυχτερινές εξόδους. Οι ίδιες καλά ενημερωμένες πήγες υποστηρίζουν ότι το τρίτο πρόσωπο διατηρεί εκτός των άλλων και επαγγελματική σχέση με τον συνθέτη Μίνω Μάτσα.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη ήταν αποφασισμένη να σώσει το γάμο της, αλλά μάλλον η άλλη πλευρά είχε ήδη λάβει αποφάσεις. Όπως αναφέρουν οι γνωρίζοντες το σχετικό παρασκηνιο στο αίτημα για μια «δεύτερη ευκαιρία», υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα υπήρχε το τρίτο πρόσωπο, η απάντηση ήταν ένα ψυχρό sms, που περιείχε το αίτημα του διαζυγίου. Κάπως έτσι, η μπάλα δόθηκε στους δικηγόρους των δυο πλευρών, οι οποίοι ασχολούνται με τα διαδικαστικά, που προφανώς οδηγούν στην έκδοση του διαζυγίου.

Πάντως η όλη εξέλιξη είναι αλήθεια ότι έχει αιφνιδιάσει ακόμη και τον στενό κύκλο της υπουργού Τουρισμού, με δεδομένο ότι εδώ και χρόνια δεν έκρυβε τα έντονα συναισθήματα που έτρεφε για τον σύζυγο της. Αυτό ακριβώς είναι που έχει προκαλέσει τεράστια στεναχώρια στην Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία ευρισκόμενη στην Ιαπωνία, εκτός από το βαρύ κυβερνητικό πρόγραμμα, είχε να διαχειριστεί και μια πολύ σοβαρή εξέλιξη που αφορούσε τον γάμο της. Όμως, όπως έχει αποδείξει και κατά το παρελθόν δεν διστάζει να πάρει όταν πρέπει ακόμη και επώδυνες αποφάσεις τόσο στην πολιτική, όσο και στα προσωπικά της, αφού είναι της άποψης ότι τα προβλήματα λύνονται εν τη γενέσει τους.

Ολόκληρη η δήλωση της Όλγας Κεφαλογιάννη

Η Ρεθυμνιώτισσα πολιτικός, μάλιστα, προέβη σε μια ασυνήθιστη κίνηση εκδίδοντας ανακοίνωση που επιβεβαιώνει τις σχετικές πληροφορίες για κρίση στη σχέση της με τον Μίνω Μάτσα.

«Στην πολιτική μου διαδρομή υπήρξα πάντα ειλικρινής και δεν κρύφτηκα ποτέ, ακόμη και για θέματα που δεν αφορούν αμιγώς την πολιτική αλλά άπτονται της προσωπικής ή της οικογενειακής μου ζωής. Τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου. Πρωταρχικό μέλημά μου είναι το συμφέρον των δύο παιδιών μου. Απευθύνω έκκληση να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους και η προσωπική τους ζωή. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που βιώνω, παραμένω αφοσιωμένη στα παιδιά μου και στα υπηρεσιακά μου καθήκοντα». 

Αποκλειστικό: Χωρίζουν Κεφαλογιάννη - Μάτσας - Ο ρόλος τρίτου προσώπου, το SMS και οι δικηγόροι

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα το 2021 ενώ έχουν αποκτήσει δίδυμα. 

Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στις Σπέτσες, με κουμπάρα την ξαδέλφη της Ολγας Κεφαλογιάννη, Χρυσή, κόρη του Γιώργου Βαρδινογιάννη, και της Αγάπης Πολίτη. Η Κεφαλογιάννη γνωρίστηκε με τον Μίνω Μάτσα, μέσα από κοινές παρέες, εκείνος, ο οποίος ζούσε μέχρι τότε στην Αμερική.

Η υπουργός είχε πει τότε: «Είχα παρακολουθήσει μια παράσταση όπου εκείνος είχε γράψει την μουσική. Όταν μας σύστησαν, θέλησα να του δώσω συγχαρητήρια για τη δουλειά του. Θυμάμαι ότι με ρώτησε “με τι ασχολούμαι”. Εξεπλάγην προς στιγμή, αλλά γρήγορα αντιλήφθηκα ότι πρόκειται για ένα γνήσιο καλλιτέχνη που δεν έχει μεγάλη σχέση με τα κοινά. Αυτό πάντα κρύβει την δική του ομορφιά. Η ανθρώπινη επαφή που είναι πέρα και πάνω από επαγγελματικές ιδιότητες και ταμπέλες, κρύβει ενδιαφέρον». 

 

Μαρινέλλα: Τι είπε στους θεατές λίγη ώρα πριν καταρρεύσει

Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση Enter ad code here
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ