Βρειτε μας στα Social Media

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Χειροπέδες σε σπείρα διαρρηκτών στην Κρήτη: Τρεις συλλήψεις και δύο καταζητούμενοι

χειροπεδες
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Μετά από συντονισμένες επιχειρήσεις της αστυνομίας, τρεις άνδρες συνελήφθησαν χθες στο Ηράκλειο για σειρά κλοπών και διαρρήξεων που έλαβαν χώρα το τελευταίο δεκαπενθήμερο.

Οι κατηγορούμενοι, οι οποίοι φαίνεται να δρούσαν ως οργανωμένη ομάδα, κατάφεραν να αφαιρέσουν κοσμήματα αξίας 17.500 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 1.600 ευρώ από κατοικίες σε διάφορες περιοχές του Ηρακλείου.

Εξιχνιάστηκαν έξι περιπτώσεις κλοπών

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου προχώρησε στην εξιχνίαση έξι κλοπών, που διαπράχθηκαν μεταξύ 13 και 27 Σεπτεμβρίου. Στη διάρκεια των επιθέσεων αυτών, η σπείρα στόχευε κυρίως σε οικίες, όπου κατάφερνε να εισέλθει, αφαιρώντας πολύτιμα κοσμήματα και μετρητά. Η αστυνομία, αξιοποιώντας πληροφορίες και στοιχεία που προέκυψαν από την προανάκριση, οδήγησε στη σύλληψη των τριών ατόμων, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη δύο συνεργοί που παραμένουν ασύλληπτοι και καταζητούνται.

Σύλληψη μετά από οργανωμένη επιχείρηση

Η επιτυχής επιχείρηση της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι ύποπτοι εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ).

Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο όχημα και το κατάλυμά τους, εντοπίστηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και κλοπιμαία, τα οποία έχουν ήδη αποδοθεί στους νόμιμους ιδιοκτήτες. Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό των υπόλοιπων μελών της σπείρας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Πηγή: cretapost.gr

Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση Enter ad code here
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ