Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Κρήτη: Συγκλονίζει η 18χρονη Μυρσίνη μετά από τροχαίο με μηχανάκι | ΒΙΝΤΕΟ

μυρσίνη
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Μία 18χρονη την περασμένη Κυριακή στην Κρήτη, είχε ξεκινήσει για μια βραδινή βόλτα με έναν φίλο της που οδηγούσε μηχανάκι, όταν σε μια στροφή έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω στα προστατευτικά κιγκλιδώματα. Η νεαρή δεν φορούσε κράνος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

«Σε μία στροφή δεν είχε φώτα, ήταν απότομη. Εγώ δεν φορούσα κράνος. Αυτό που θυμάμαι είναι να κοιτάω κάτω και να βλέπω θρύψαλα», είπε η νεαρή στην τηλεόραση του Mega. Με τραύματα στο πρόσωπο και φορώντας το κολάρο, η κοπέλα περιγράφει λεπτό προς λεπτό την στιγμή της πτώσης, με την εικόνα της και την περιγραφή της να καθηλώνει.

«Έπεσα κάτω και σερνόμουν. Έπεσα κατευθείαν με το κεφάλι. Για λίγα δευτερόλεπτα σαν να έχασα το φως μου, ένιωθα ότι χάνομαι. Για λίγα δευτερόλεπτα δεν ένιωθα τίποτα. Δεν ήξερα αν ζω, είχα παντού αίματα», ανέφερε. Ο οδηγός του δίκυκλου φορούσε κράνος. Η 18χρονη μετά την εμπειρία της έχει ξεκινήσει μια καμπάνια στο TikTok θέλοντας να ευαισθητοποιήσει τους νέους και να μην κάνουν το ίδιο λάθος με εκείνη.

Το βίντεο της Μυρσίνης έχει γίνει viral με δεκάδες νέους να την συγχαίρουν που βρήκε το θάρρος να μοιραστεί της εμπειρία της για να επισημάνει σε άλλους συνεπιβάτες μηχανής να φοράνε κράνος.




«Δεν είναι κάτι δύσκολο να φορέσεις το κράνος. Λέμε ότι σε εμάς δεν θα συμβεί, όμως το κακό μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή. Έπρεπε να το μάθω για να καταλάβω. Θέλω ο κόσμος να καταλάβει πόσο σημαντικό είναι», είπε η Μυρσίνη και συμπλήρωσε: «Οι άνθρωποι που ήταν πίσω μας και μας βοήθησαν νόμιζαν ότι ήμασταν νεκροί. Θα μπορούσα να είχα μείνει ανάπηρη. Κι εσύ να φύγεις, κάποιοι άνθρωποι μένουν πίσω. Πρόσεχε τον εαυτό σου. Δεν είναι δύσκολο να βάλεις κράνος και ζώνη».

Πηγή: newsbomb.gr

Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση Enter ad code here
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ