Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή των πυροβολισμών στην Συγγρού – Τα 2 σενάρια που εξετάζει η Αστυνομία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Νέα Σμύρνη.

Συγκεκριμένα στις 3.15 τα ξημερώματα της Πέμπτης η Άμεση Δράση πήρε σήμα για πυροβολισμούς στην Λεωφόρο Συγγρού στον αριθμό 255 στην Νέα Σμύρνη. Όπως φαίνεται από τα πλάνα του MEGA, υπήρχε ένα κόκκινο αυτοκίνητο και από πίσω του ένα άλλο ΙΧ μεγάλου κυβισμού με δυο άτομα μέσα.

Μετά από λίγο, δίπλα από το μαύρο αυτοκίνητο σταμάτησε μία μηχανή με 2 άτομα, ενώ 35χρονο και έναν 22χρονο. Ο ένας από τους επιβαίνοντες του μεγάλου αυτοκινήτου κατεβαίνει και αρχίζει να γρονθοκοπεί τον 22χρονο, και ξεκινά μία άγρια συμπλοκή μεταξύ τους. Στην συνέχεια κατεβαίνει και ο δεύτερος και πυροβολεί τον έναν στον ώμο, ενώ μπήκαν πάλι στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.




Ο μεν τραυματίας με τον άλλο που φέρει τραύματα από τις μπουνιές πήγε μόνος του στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Εκεί οι γιατροί ενημέρωσαν την αστυνομία, μετέβη αμέσως, και τώρα τα δύο αυτά άτομα είναι στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» το οποίο και εφημερεύει.

Η μόνη πληροφορία που έχει έρθει στο φως είναι ότι πρόκειται για Έλληνες, ενώ άγνωστο είναι το τι προηγήθηκε και εάν υπάρχει κάποιο «ραντεβού» μεταξύ των εμπλεκομένων.

Τα 2 σενάρια που εξετάζει η Αστυνομία

Ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας στο Mega παρουσίασε τα δύο πιθανά σενάρια, που εξετάζει η ΕΛΑΣ σε ό,τι αφορά τους πυροβολισμούς στη Συγγρού, από τους οποίους τραυματίστηκαν δύο άτομα.

«Έχουμε μία μηχανή που πλησιάζει ένα αυτοκίνητο και καταδεικνύει ότι μπορεί να είναι εκτελεστές οι δράστες αλλά τους πήραν χαμπάρι τα θύματα» είπε αρχικά για το πρώτο σενάριο, ενώ όσον αφορά το δεύτερο ξεκαθάρισε πως όλοι όσοι ενεπλάκησαν ήταν γνωστοί.

Παράλληλα, τόνισε πως έχουν ταυτοποιηθεί τα άτομα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο στη Συγγρού, την ώρα που η Ελληνική Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση Enter ad code here
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ