Βρειτε μας στα Social Media

XANIA

Κρήτη: Θρήνος για τον πατέρα δύο παιδιών που έπεσε σε πηγάδι 15 μέτρων

Κεντρική φωτογραφία αρχείου
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Μοιραία για τη ζωή του στάθηκε η απόφαση ενός 65χρονου αγροτοκτηνοτρόφου στο χωριό Εξώπολη του δήμου Αποκορώνου στα Χανιά, να κατέβει σε πηγάδι βάθους δεκαπέντε μέτρων που βρίσκεται σε χώρο ιδιοκτησίας του, προκειμένου να το καθαρίσει.

Ο άτυχος 65χρονος κατέβηκε στο πηγάδι βάθους δεκαπέντε μέτρων που βρίσκεται σε χώρο ιδιοκτησίας του προκειμένου να το καθαρίσει.

Ο άτυχος άνδρας, κάτω από άγνωστες συνθήκες και χωρίς να έχει λάβει μέτρα αυτοπροστασίας για να προβεί σε μια τέτοια εργασία, φέρεται να έπεσε μέσα, με αποτέλεσμα να χάσει με τραγικό τρόπο τη ζωή του. Οι οικείοι του τον αναζητούσαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα για να βρεθεί το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης.

Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βρυσών που ενημερώθηκε για το συμβάν ήταν άμεση. Προσωπικό της υπηρεσίας έσπευσε στο σημείο με ειδικό εξοπλισμό προκειμένου να προχωρήσει στην ανάσυρση του 65χρονου. Φορώντας ειδικές μάσκες και δεμένοι με ιμάντες, πυροσβέστες κατέβηκαν στον πυθμένα του πηγαδιού ωστόσο διαπίστωσαν πως ήταν αργά για τον άτυχο άντρα. Για να ανασυρθεί η σορός στήθηκε επιχείρηση και λίγο μετά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος αγροτοκτηνοτρόφος, πατέρας δύο παιδιών, ζούσε μόνος του στην αγροικία του στην Εξώπολη. Βιοποριζόταν από την κτηνοτροφία και τις αγροτικές καλλιέργειες και ήταν φιλήσυχος και αγαπητός στην περιοχή του Αποκόρωνα. Τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στον θάνατο του αναμένεται να προκύψουν από την διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στη σορό.

Δυστυχήματα που συγκλόνισαν

Δεν είναι πάντως το πρώτο δυστύχημα που καταγράφεται στην Κρήτη σε πηγάδι. Στις 17 Σεπτεμβρίου του 2022, χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε ηλικιωμένη γυναίκα από πηγάδι σε αγροτική τοποθεσία της περιοχής Βούτες του δήμου Ηρακλείου. Tην άτυχη γυναίκα αναζητούσαν από το πρωί της ίδιας μέρας μέλη της οικογένειας της, μαζί με αστυνομικούς, πυροσβέστες και εθελοντές. Ψάχνοντας υλικό από τις κάμερες που υπάρχουν στα σπίτια και τα καταστήματα της περιοχής, οι συγγενείς της βρήκαν την διαδρομή της άτυχης γυναίκας, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στον οικισμό Μαράνος. Εκεί, κατά τη διάρκεια των ερευνών, οι αστυνομικοί κοίταξαν μέσα σε ένα πηγάδι που υπήρχε στην πλατεία και είδαν μέσα το άψυχο σώμα της ηλικιωμένης.

Τον Μάρτιο του 2018 στην αγροτική τοποθεσία της Αγίας Σεμνής, στον δήμο Μινώα Πεδιάδος, ένας 33χρονος ανασύρθηκε νεκρός από το εσωτερικό πηγαδιού, μετά από επιχείρηση της ΕΜΑΚ. Ο 33χρονος στην προσπάθειά του να βοηθήσει τον σκύλο του βούτηξε και ο ίδιος στο πηγάδι, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. Τα προσωπικά αντικείμενα του νεαρού άνδρα, βρέθηκαν στο χείλος του πηγαδιού και το άψυχο σώμα του σκυλιού να επιπλέει στην επιφάνεια.

Πηγή: neakriti

Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση Enter ad code here
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ