Βρειτε μας στα Social Media

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Ηράκλειο: Αυτοκίνητο χωρίς… οδηγό τσούλησε και προκάλεσε κομφούζιο! | ΒΙΝΤΕΟ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Όπως όλα δείχνουν, προφανώς, ο οδηγός δεν έκανε σωστή χρήση του χειρόφρενου…

Τραγελαφικές καταστάσεις βίωσαν το απόγευμα της Κυριακής οδηγοί και πεζοί που διέρχονταν κάτω από την αερογέφυρα της Κνωσού, στο Ηράκλειο. Αυτοκίνητο το οποίο -προφανώς- είχε σταθμεύσει ο οδηγός του στην αρχή της Λ. Σκεπετζή ξεκίνησε – στα καλά καθούμενα – να… τσουλάει και να καταλήγει με το πίσω μέρος στο πεζοδρόμιο-νησίδα!

Όπως όλα δείχνουν, προφανώς, ο οδηγός δεν έκανε σωστή χρήση του χειρόφρενου. Ως αποτέλεσμα, το αυτοκίνητο “έφυγε” με την όπισθεν λόγω της κλίσης του δρόμου πριν η κίνησή του διακοπεί αναγκαστικά στο πεζοδρόμιο-νησίδα.

Οι οδηγοί των αυτοκινήτων που, έτυχε εκείνη την ώρα να περνούν από το σημείο, δεν πίστευαν στα μάτια τους, αφού είδαν ξαφνικά μπροστά τους ένα ΙΧ να κάνει ξαφνικά όπισθεν και να τους κλείνει το δρόμο. Κάποιοι από αυτούς βγήκαν από τα οχήματά τους, προκειμένου να δουν τι είχε συμβεί. Διαπίστωσαν τότε ότι το αυτοκίνητο ήταν κλειδωμένο και κατάλαβαν ότι προφανώς “έφυγε” από το σημείο που είχε νωρίτερα παρκαριστεί.

Επειδή ο δρόμος είχε κλείσει και όσο περνούσε ο χρόνος η κυκλοφοριακή συμφόρηση αυξανόταν, δύο από τους οδηγούς αποφάσισαν να μετακινήσουν το ΙΧ , όπως-όπως, σπρώχνοντάς το προς τα μπρος, ούτως ώστε να δημιουργηθεί ο απαραίτητος χώρος και να ξεμπλοκάρει ο δρόμος για να περάσουν τα αμάξια που σιγά σιγά έκαναν ουρά…

Αφού απελευθέρωσαν τον ελάχιστο δυνατό χώρο για να μπορούν να διέρχονται τα αυτοκίνητα, οι οδηγοί ακινητοποίησαν πρόχειρα, με μια πέτρα που βρήκαν, το επίμαχο ΙΧ, προκειμένου να μην τσουλήσει ξανά προς τα πίσω…

Στο βίντεο του cretalive, μπορείτε να διαπιστώσετε την έκπληξη των οδηγών που διέρχονταν από το σημείο και οι οποίοι δεν μπορούσαν να καταλάβουν πώς και γιατί το ΙΧ βρισκόταν στο συγκεκριμένο σημείο, ακινητοποιημένο με τόσο… παράδοξο τρόπο.

Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση Enter ad code here
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ