Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

To τελευταίο «αντίο» στον μεγάλο συνθέτη, Μίμη Πλέσσα | ΦΩΤΟ

plessas
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Το τελευταίο «αντίο» στον Μίμη Πλέσσα είπαν σήμερα στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών φίλοι και συγγενείς.

Η σορός του αγαπημένου μουσικοσυνθέτη που πέθανε πλήρης ημερών στις 5 Οκτωβρίου 2024 σε ηλικία 100 ετών, βρισκόταν από το πρωί στο κοιμητήριο όπου πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για να αποτίσει φόρο τιμής στον σπουδαίο καλλιτέχνη, ενώ δεν υπήρξε εξωδιος ακολουθία, έμεινε από τις 10 το πρωί στην αίθουσα πολιτικών τελετών όπου τον αποχαιρέτησαν όσοι ήρθαν και ακούστηκαν και πολλοί επικήδειοι. Μόλις τελείωσαν, με τελευταίο αποχαιρετισμό της γυναίκας του.

Η σορός βγήκε υπό τους ήχους των πολυαγαπημένων τραγουδιών «Άγαλμα», «Θα πιω απόψε το φεγγάρι» και με παρατεταμένα χειροκροτήματα.

Όλη την ημέρα μέχρι ο κόσμος βρέθηκε στο σημείο προκειμένου να αποτίσει φόρο τιμής, αφήνοντας ένα λουλούδι, ευχόμενοι όλοι να έχει ένα καλό και μελωδικό ταξίδι. Άνθρωποι όλων των ηλικιών, μιλούν με τα καλύτερα λόγια όχι μόνο για το έργο του, αλλά και για την ανθρωπιά του, για την καλοσύνη του, για το ήθος και για τη ζεστασιά, αλλά και το χέρι βοηθείας που έτεινε σε όλα τα χρόνια της ζωής του, σε όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε.

Η Λουκίλα Καρρέρ σύζυγος του Μίμη Πλέσσα δήλωσε πως «ο πόνος είναι πόνος και γι’ αυτό πρέπει να τον πενθήσουμε έτσι όπως θέλουμε, με κλειστές κάμερες, μακριά από τα φώτα».

Από την πελυρά του ο Γιώργος Κατσαρός δήλωσε πως, «έχασα έναν φίλο, έναν αδελφό. Εκτός από συνάδελφος υπήρξε αδελφός, που έχουμε υποχρέωση εμείς όλοι που μένουμε να υπερασπιστούμε το ρεπερτόριό του και να εξακολουθήσουμε να ακούμε τα τραγούδια του Μίμη, τα τραγούδια του Μίμη που δεν υπάρχει τραγούδι που να μην έχει γίνει επιτυχία. Είναι ό, τι καλύτερο έχει αφήσει στο ελληνικό τραγούδι. Αιωνία του η μνήμη».

Φωτοφραφίες: INTIME

plessaskideia

plessaskideia

plessaskideia

plessaskideia

plessaskideia

plessaskideia

plessaskideia

plessaskideia

plessaskideia

plessaskideia

Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση Enter ad code here
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ