Βρειτε μας στα Social Media

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Άγνωστοι βανδάλισαν το γεωτρύπανο στον Δήμο Βιάννου – «Η βαρβαρότητα σε όλο της το μεγαλείο!»

HRAKLEIO
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Τι αναφέρει σε ανάρτησή του ο δήμαρχος Βιάννου Παύλος Μπαριτάκης για τον βανδαλισμό του γεωτρύπανου

Άγνωστοι όπως καταγγέλλει ο δήμαρχος Βιάννου, Παύλος Μπαριτάκης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, βανδάλισαν το γεωτρύπανο του Δήμου, με το οποίο εκτελούνται εργασίες ανόρυξης ερευνητικής γεώτρησης «κάποιοι επέδειξαν την «ισχύ» τους προκαλώντας ζημιές στο γεωτρύπανο με σκοπό να σταματήσουν την ανόρυξη της γεώτρησης», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτηση.

Σύμφωνα με τον ίδιο «για όλα έχουν πλήρη ενημέρωση οι αστυνομικές αρχές του τόπου μας ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι της υπόθεσης επιλαμβάνεται και το Τμήμα  δίωξης οργανωμένου εγκλήματος Κρήτης, για τον εντοπισμό των δραστών!».

«Η βαρβαρότητα σε όλο της το μεγαλείο!!!!!!!

Άγνωστοι βανδάλισαν χθες βράδυ μηχάνημα γεωτρύπανο που εκτελούσε εργασίες ανόρυξης ερευνητικής γεώτρησης κατ’ εντολή του Δήμου Βιάννου!

Έχοντας πάρει όλες τις Εγκρίσεις που η Ελληνική νομοθεσία επιβάλει με εγκεκριμένη σύμβαση έργου, κάποιοι επέδειξαν την «ισχύ» τους προκαλώντας ζημιές στο γεωτρύπανο με σκοπό να σταματήσουν την ανόρυξη της γεώτρησης.

Για όλα έχουν πλήρη ενημέρωση οι αστυνομικές αρχές του τόπου μας ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι της υπόθεσης επιλαμβάνεται και το Τμήμα  δίωξης οργανωμένου εγκλήματος Κρήτης, για τον εντοπισμό των δραστών!

Το μήνυμα μας ισχυρό σε κάθε κατεύθυνση!

Η Δημοτική Αρχή θα προχωρήσει απρόσκοπτα στο προγραμματισμό για την ενίσχυση των υδρευτικών και αρδευτικών υποδομών του Δήμου.

Το νερό είναι δημόσιο κοινωνικό αγαθό και αυτό θα υπερασπίσουμε!».

Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση Enter ad code here
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ