Βρειτε μας στα Social Media

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Κρήτη: Άγριο περιστατικό σε δημοτικό σχολείο – Πατέρας μαθητή στο νοσοκομείο με 27 χτυπήματα!

σχολείο
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Του κατάφερε 27 χτυπήματα – Όλα όσα συνέβησαν

Ένα σοκαριστικό περιστατικό βίας έλαβε χώρα χθες το πρωί σε δημοτικό σχολείο του Ηρακλείου, όπου ένας 43χρονος πατέρας δέχτηκε επίθεση από έναν άλλο πατέρα μέσα στο προαύλιο του σχολείου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Η ιατροδικαστική εξέταση κατέγραψε 27 χτυπήματα στο κεφάλι, στο πρόσωπο, στη γνάθο και στο σώμα του θύματος, ενώ παρατηρήθηκαν και γρατζουνιές.

Πώς έγινε το συμβάν

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το περιστατικό ξεκίνησε όταν η διευθύντρια του σχολείου ζήτησε από τα παιδιά να προσέρχονται έγκαιρα, καθώς η πόρτα κλείνει στις 8:15 π.μ. Μετά από έντονη στιχομυθία με τη διευθύντρια, ο 42χρονος πατέρας του δράστη αντέδρασε και προσπάθησε να πάρει το παιδί του. Όταν ο 43χρονος πατέρας άλλου παιδιού επιχείρησε να ηρεμήσει την κατάσταση, δέχτηκε επίθεση, με τον δράστη να συνεχίζει να τον χτυπά ακόμη και όταν το θύμα είχε πέσει στο έδαφος.

Παρά την κλήση στην αστυνομία, ο δράστης είχε εξαφανιστεί. Η αστυνομία έχει σχηματίσει δικογραφία σε βάρος του για πρόκληση σωματικών βλαβών και τον αναζητά.

 

Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση Enter ad code here
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ