Βρειτε μας στα Social Media

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Κρήτη – ΒΟΑΚ: Πυροσβέστης για το τροχαίο με 1 νεκρή και 7 τραυματίες λέει «δεν έχουμε ξαναδεί τέτοια τραγωδία»

ασθενοφορο εκαβ
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Σοκαρισμένοι ακόμα και οι πυροσβέστες που αντίκρισαν πρώτοι το αυτοκίνητο που έγινε σμπαράλια έπειτα από το τροχαίο στον ΒΟΑΚ στο ύψος των Μαλίων, γύρω στις 8 το βράδυ της Παρασκευής (11.10.2024).

Η εικόνα του παραμορφωμένου οχήματος με τις τέσσερις τουρίστριες, το οποίο ενεπλάκη στο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στον ΒΟΑΚ, σόκαρε μέχρι και τους άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ Κρήτης.

Η οδηγός ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου μάρκας Hyundai ανασύρθηκε νεκρή, η συνοδηγός βαριά τραυματισμένη, ενώ δύο ακόμα γυναίκες που βρίσκονταν στο πίσω κάθισμα, τραυματίστηκαν, επίσης, σοβαρά.

Πυροσβέστης, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο του δυστυχήματος είπε στο patris.gr ότι «όλες οι γυναίκες ήταν η μία πάνω στην άλλη. Δεν έχουμε ξαναδεί τέτοια τραγωδία τα τελευταία χρόνια στον δρόμο αυτό.

Προσπαθούσαμε πολύ ώρα κόψουμε τις λαμαρίνες και να βγάλουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από το αυτοκίνητο τις δύο γυναίκες, την οδηγό και την συνοδηγό. Η τελευταία ήταν βαριά τραυματισμένη, ελπίζουμε να τα καταφέρει. Δυστυχώς, η οδηγός ήταν νεκρή».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι τέσσερις τουρίστριες κινούνταν με το νοικιασμένο αυτοκίνητο στο ρεύμα προς Ηράκλειο. Με κατεύθυνση τον Άγιο Νικόλαο κινούνταν ένα φορτηγάκι μέσα στο οποίο επέβαινε ο άνδρας οδηγός, μία γυναίκα και άλλη μία γυναίκα νεαρής ηλικίας. «Ίσως πρόκειται για οικογένεια», σχολίασε ο ίδιος πυροσβέστης.

Εξετάζεται αν το φορτηγάκι, το οποίο μετέφερε πλακάκια, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Τα τρία άτομα που επέβαιναν στο φορτηγάκι, τραυματίστηκαν επίσης. Ο οδηγός φαίνεται να έχει υποστεί τον πιο ελαφρύ τραυματισμό, αφού σύμφωνα με μαρτυρίες, περπάτησε και πήγε μόνος του μέχρι το ασθενοφόρο.

Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση Enter ad code here
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision
ΤΑΞΙΔΙ19 ώρες πριν

Το υπέροχο Κρητικό χωριό που θα σε ταξιδέψει πίσω στο χρόνο!

ΗΡΑΚΛΕΙΟ3 ημέρες πριν

Κρήτη: 6 χρόνια από την τραγωδία στο Γεροπόταμο – «Όταν βρέχει, η Εμμανουέλα ζητά να κλείσουμε τα τζάμια του αυτοκινήτου…»

florida
Κόσμος3 ημέρες πριν

Τυφώνας Μίλτον – Φλόριντα: «Γράψτε το όνομά σας με μαρκαδόρο για να ταυτοποιηθεί η σορός σας» – Η ανατριχιαστική προειδοποίηση

reyma_logariasmos
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ3 ημέρες πριν

Τέλος το νυχτερινό ρεύμα: Ποιες ημέρες και ώρες θα είναι πιο φθηνό – Τέλος και το πράσινο τιμολόγιο

Sulbia-Papadakh
LIFESTYLE3 ημέρες πριν

«Πόλεμος» της Χανιώτισσας πρώην playmate Σύλβιας Παπαδάκη με τον πρώην σύντροφό της – «Δεν ξέρω πού είναι τα παιδιά μου»

Κόσμος3 ημέρες πριν

Πανικός στην Φλόριντα για τον τυφώνα Μίλτον: «Όποιος δεν φύγει, θα πεθάνει» προειδοποιούν οι αρχές

ΚΡΉΤΗ3 ημέρες πριν

Φοιτητές του Πολυτεχνείου Κρήτης έφτιαξαν ένα μονοθέσιο Formula που… τα σπάει!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ