Βρειτε μας στα Social Media

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Εμπρησμός σε απορριμματοφόρα: Τον δρόμο για την φυλακή πήραν οι 3 κατηγορούμενοι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Τον δρόμο για τη φυλακή πήραν οι τρεις συλληφθέντες που ευθύνονται για τον εμπρησμό στο μηχανοστάσιο του Μαλεβιζίου όπου καταστράφηκαν ολοσχερώς 8 από τα 10 απορριμματοφόρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πρόκειται για έναν 44χρονο ο οποίος είναι ο ηθικός αυτουργός της φωτιάς και δύο ακόμα άνδρες, έναν 39χρονο και έναν 59χρονο, οι οποίοι και έβαλαν την πυρκαγιά.

Και οι τρεις την περασμένη Πέμπτη οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα ο οποίος τους άσκησε ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος. Στην συνέχεια τους παρέπεμψε στον ανακριτή όπου ζήτησαν και πήραν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν το απόγευμα της Παρασκευής, ωστόσο η ανακριτική διαδικασία μεταφέρθηκε για σήμερα. Μετά το τέλος της μαραθώνιας απολογίας τους ο ανακριτής με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα αποφάσισε την προφυλάκιση των τριών αντρών.

kamena-aporrimmatofora-dhmos-malebizioy

Τους είχε προσλάβει ο 44χρονος

Μετά από μέρες ερευνών των αρχών έφτασαν στα ίχνη των δραστών και αποκαλύφθηκε πως ο 44χρονος είχε προσλάβει τους δύο άλλους άνδρες και τους είχε πληρώσει για να βάλουν φωτιά στα απορριμματοφόρα.

Έτσι, ο 39χρονος και ο 59χρονος, πήγαν στο μηχανοστάσιο του δήμου Μαλεβιζίου φορώντας κουκούλες full face και αφού έκοψαν την περίφραξη μπήκαν μέσα στον χώρο. Έριξαν καυστικό υγρό στα απορριμματοφόρα και άναψαν την φωτιά ενώ στη συνέχεια έφυγαν ανενόχλητοι. Αξίζει να σημειωθεί πως η φωτιά προκάλεσε ζημιές ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Το χρονικό της φωτιάς

Όλα συνέβησαν ένα τέταρτο πριν τις 2 τα ξημερώματα της 2ας Οκτωβρίου όταν η πυροσβεστική έλαβε κλήση για φωτιά στο χώρο του αμαξοστασίου. Στο σημείο έσπευσαν 7 οχήματα με 18 πυροσβέστες που μέσα σε λίγη ώρα κατάφεραν και έσβησαν την φωτιά. Από τις φλόγες δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός ωστόσο καταστράφηκαν ολοσχερώς 8 από τα 10 απορριμματοφόρα που είχε στη διάθεσή του ο δήμος Μαλεβιζίου.

 

Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση Enter ad code here
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ