Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Μιλήσαμε με την «Κρητικιά μάνα» που σαρώνει με τα καυστικά της βίντεο!

Διαφήμιση
Διαφήμιση
.
Author Avatar

Δημοσιεύτηκε

στις

«Εμένα μου αρέσει η μάνα η Κρητικιά να είναι η λεβέντισσα, η καπετάνισσα που λέει λίγες, κοφτές και ορθές κουβέντες!»

Aν υπάρχει ένα πρόσωπο που τον τελευταίο διάστημα έχει κατακλύσει όλο το διαδίκτυο, τα social ακόμα και τις εκπομπές είναι η Κρητικιά Μάνα! Κι αν υπάρχει ένας τρόπος να διαπιστώσουμε ότι η Μαρία Βασάλου είναι μια γυναίκα γερά προσγειωμένη, που τρέχει να προλάβει όλες τις δουλειές της και μιλάει ανοιχτά για όλα με τα παιδιά της, είναι η ανοιχτή συζήτηση που κάναμε μαζί της στο Daynight.gr!

Και μας μίλησε, όπως δεν έχει ξαναμιλήσει πουθενά αλλού, ποτέ. Γιατί με τα βίντεο της, αυτό εξέφρασε απλά: την ανάγκη μας για λίγο παραπάνω γέλιο, το αληθινό της καθημερινότητας. Όχι αυτό που βγαίνει με το ζόρι.

-Υπήρξε ποτέ περίπτωση να έλθουν και να σε σταματήσουν για να σε ρωτήσουν για την “Κρητικιά Μάνα”;

Έχει συμβεί σε γνωστό κατάστημα παιχνιδιών να με σταματήσουν στο διάδρομο, στα ταμεία και στα είδη σπιτιού. Με ρωτούσαν πότε θα βγει το επόμενο βίντεο και χαίρονταν πάρα πολύ που με γνώριζαν από κοντά. Έχει συμβεί ακόμα και να μην μου μιλούν γιατί ντρέπονταν και γυρνώντας σπίτι, απαντούσα στα μηνύματα, που μου είχαν στείλει. Και το πιο ακραίο, ήταν στο super market, όταν με πλησίασε ένα νεαρό κορίτσι και μου είπε: “Πολύ ωραίο το φόρεμά σου, το έχεις στο μαγαζί σου;” Της είπα ότι δυστυχώς έχω μόνο αυτό που φοράω. Και ήθελε να το βγάλω μες στο super maret να της το δώσω και να μου αγοράσει μια βερμούδα και μια μπλούζα μέσα από το super market για να μπορέσω να τα φορέσω και να φύγω! Ήθελε να της το πουλήσω το φόρεμα, δεν είχα άλλο ίδιο στο μαγαζί αλλά το ήθελε σώνει και ντε.

@mariavasalou

Τα εν οίκω μη εν δήμω..Κρήτη εδώ!❤️ #mariavasalou #heraklioncrete #viralvideo #fypシ゚viral #fyp #marvak

♬ πρωτότυπος ήχος – Maria Vasalou

– Την μαμά σου πως την λένε; Κι από όλα τα βίντεο που έχεις κάνει, ποιο είναι το πιο αγαπημένο της;

Η μανούλα μου λέγεται Φωτεινή, το φωτεινό πλάσμα της ζωής μου. Είναι 68 χρονών. Είναι τρελή φαν. Και δεν μπορώ να σου πω ποιο είναι το πιο αγαπημένο της, γιατί κάθε καινούργιο βίντεο της αρέσει ακόμα περισσότερο από το προηγούμενο. Ξαφνικά η μανούλα απέκτησε λογαριασμό στο Τικ Τοκ, δεν χάνει live και μαζεύει όλη την γειτονιά και τα βλέπουνε μαζί.

-Ο γιος σου ή η κόρη σου, σου μαθαίνουν αυτές τις νέες ορολογίες όπως αυτό που έχεις βάλει στο βίντεό σου με το ghosting;

Αυτές οι λέξεις είναι κάτι περίεργες λέξεις που ακούω να λέει ο γιος μου με τους φίλους του. Η κόρη μου είναι 28 χρονών. Δεν τις χρησιμοποιεί πάρα πολύ. Αλλά ακούω το γιο μου στις βιντεοκλήσεις και τις πετάει που και που. Οπότε μένουν στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Όσον αφορά το ghosting όμως, πήρα τηλέφωνο την κόρη μου και μου εξήγησε ότι είναι η ξαφνική εξαφάνιση. Μπήκα λοιπόν να το γκουγκλάρω και το ‘γραψα τρεις φορές στα αγγλικά λάθος και λέω θα το γράψω και στα ελληνικά να δω ακριβώς τι σημαίνει, για να μπορώ να το περιγράψω. Για αυτό μετά λέω και στο βίντεο “βάλε το μωρέ στα ελληνικά, μα θα στο βγάλει”.

https://www.tiktok.com/@mariavasalou/video/7389567665532144928?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7312202621266445857

-Τα 3 Red Flags που λένε τώρα πολλοί τελευταία: τα Red Flags της Κρητικιάς μάνας, ποια είναι; Σε τι λέει ΟΧΙ και είναι κάθετη σε αυτό;

1ο  Red Flag : Όταν κάποιος παίξει με την τιμή, την ηθική και την υπόληψή σου…τον τσεκουρώνεις. Πόσο μάλλον στα παιδιά σου. Αυτό όμως το κάνεις – αν χρειαστεί – και στα ίδια σου τα παιδιά, εάν κάποια στιγμή ξεφύγουν. Θέτεις όρια.

2ο  Red Flag : Και αυτό το άλλο “τα εν οίκω, μη εν δήμω”. Το τι συμβαίνει στο σπίτι σου, πρέπει να το ξέρεις μόνο εσύ και το σπίτι σου. Εάν χρειάζεσαι βοήθεια, μπορείς να πας σε κάποιον ειδικό. Δεν χρειάζεται να πας στην γειτονιά.

3ο  Red Flag : Η μάνα η Κρητικιά, η λεβέντισσα, η καπετάνισσα που λέει λίγες, κοφτές και ορθές κουβέντες. Και μπορεί και να εναντιωθεί ακόμα και στα παιδιά της για αυτό είπα και το γνωστό: “ίντα ‘ναι μωρέ το κοπέλι; φρονιμίτης;”

Εκεί λοιπόν το συμμαζεύει όλο!

@mariavasalou

Έχω γιό κι έχω χαρά!❤️ #mariavasalou #heraklioncrete #viralvideo #fypシ゚viral #fyp #4u #marvak

♬ πρωτότυπος ήχος – Maria Vasalou

 

https://www.tiktok.com/@mariavasalou/video/7362470397922561313?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7312202621266445857

Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση Enter ad code here
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ