Βρειτε μας στα Social Media

Ρέθυμνο

Η γαμοβάφτιση της χρονιάς στο Ρέθυμνο – Βαγγέλη και Στέλλα να ζήσετε!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Ο Βαγγέλης Ψαροκόλυβος και η αγαπημένη του Στέλλα Δουλγεράκη ενώθηκαν χθες με τα ιερά δεσμά του γάμου, σε μια μαγευτική τελετή που συγκέντρωσε φίλους και συγγενείς. Το λαμπερό ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στην Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης, σε ένα σκηνικό γεμάτο αγάπη και συγκίνηση.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε με την παρουσία της κουμπάρας Εμμανουέλας Δρυγιαννάκη, η οποία στάθηκε δίπλα τους σε αυτή τη σημαντική στιγμή της ζωής τους.

Αμέσως μετά το μυστήριο του γάμου, πραγματοποιήθηκε και η βάπτιση του μικρού Αντώνη με νονούς τον Μάρκο Πλυμάκη και την Ευανθία Δασκαλογιαννάκη.

Μέσα σε κλίμα χαράς και ευτυχίας, το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αγάπης και δέσμευσης, με τους παρευρισκόμενους να τους χειροκροτούν και να τους εύχονται τα καλύτερα για το κοινό τους μέλλον.

Ακολούθησε γλέντι στο Γεράνι Palace, όπου συγγενείς και φίλοι τίμησαν τους νεόνυμφους με την παρουσία τους. Η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη κέφι και χαρά, με ζωντανή μουσική και παραδοσιακούς χορούς που έφεραν όλους σε γιορτινό κλίμα. Οι καλεσμένοι απόλαυσαν εκλεκτούς μεζέδες και τοπικά εδέσματα, γιορτάζοντας διπλά αυτή τη σπουδαία μέρα.

Βαγγέλη και Στέλλα, να ζήσετε ευτυχισμένοι και να χαίρεστε με υγεία το νεοφώτιστο Αντώνη!

Η μέρα σας ήταν γεμάτη αγάπη και χαρά, και είναι βέβαιο ότι οι αναμνήσεις που δημιουργήθηκαν θα σας συνοδεύουν πάντα.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από αυτήν την όμορφη στιγμή της ζωής σας, που αποτυπώνουν την ευτυχία και τη χαρά της ημέρας!

Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση Enter ad code here
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ