Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

Τραγωδία στη Γαύδο: Ένας νεκρός μετανάστης – Συνεχίζονται οι έρευνες

λιμενικό
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Οι έρευνες στη θαλάσσια περιοχή όπου σημειώθηκε το ναυάγιο στη Γαύδο συνεχίζονται από δύο πλωτά του Λιμενικού, τέσσερα πλοία και ελικόπτερο του

Ένας άνδρας έχει χάσει έως τώρα τη ζωή του στο ναυάγιο στη Γαύδο. Συγκεκριμένα, η σορός του ανασύρθηκε 21 ναυτικά μίλια νότια του νησιού από παραπλέον πλοίο, στο πλαίσιο της μεγάλης επιχείρησης του Λιμενικού Σώματος για τον εντοπισμό και τη διάσωση μεταναστών μετά τη βύθιση του πλοιαρίου στο οποίο επέβαιναν. Η σορός του άτυχου μετανάστη θα μεταφερθεί από ναυαγοσωστικό σκάφος του Λιμενικού στους Καλούς Λιμένες

Έως αυτή την ώρα έχουν διασωθεί 97 άτομα από άλλο πλοίο που βρισκόταν στο σημείο της βύθισης του σκάφους, νότια της Γαύδου. Η σορός του άτυχου μετανάστη θα μεταφερθεί από ναυαγοσωστικό σκάφος του Λιμενικού στους Καλούς Λιμένες.

Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, οι έρευνες στη θαλάσσια περιοχή νότια της Γαύδου συνεχίζονται για τον εντοπισμό τυχόν αγνοουμένων από δύο πλωτά του Λιμενικού, τέσσερα παραπλέοντα πλοία και ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού.

Δύο προσφυγόπουλα νεκρά στην Κω

Άλλη μία τραγωδία σημειώθηκε και στην Κω, όπου τέσσερα άτομα – μεταξύ των οποίων δύο μικρά παιδιά – ανασύρθηκαν νεκρά από τη θαλάσσια περιοχή Φωκά της Κω.

Το δυστύχημα προκλήθηκε πιθανότατα από λάθος του χειριστή του σκάφους με αποτέλεσμα δύο γυναίκες και τα παιδιά να βρεθούν στο νερό και να χάσουν τη ζωή τους.

Έως αυτή τη στιγμή από τη θαλάσσια περιοχή της Κω έχουν διασωθεί 27 αλλοδαποί, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό τυχόν αγνοουμένων.

Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση Enter ad code here
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ