Βρειτε μας στα Social Media

LIFESTYLE

Ανθή Φακιδάρη: Κρητικιά η πρώτη Ελληνίδα που έλαμψε στην πασαρέλα της Victoria’s Secret

ανθη φακιδαρη
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Μια πανέμορφη Κρητικοπούλα έγινε η πρώτη Ελληνίδα που περπάτησε στο catwalk της Victoria’s Secret!

Ο λόγος για την 21χρονη Ανθή Φακιδάρη η οποία κατάγεται από τον Μυλοπόταμο, είναι ένα νέο κορίτσι με ήδη πολύ σημαντική πορεία στο χώρο του μόντελινγκ, με κορυφαία στιγμή βέβαια, τη συμμετοχή της στο περίφημο catwalk της Victoria’ s Secret!

Μέσα από μια σειρά Insta stories, αλλά και ένα Insta post με πολλές φωτογραφίες, τη βλέπουμε στα παρασκήνια της προετοιμασίας και πάνω στην πασαρέλα, με λευκά δαντελωτά εσώρουχα και ζαρτιέρες.

Η διαδρομή της στο μόντελινγκ ξεκίνησε τυχαία, όταν επισκέφτηκε τον πατέρα της στο στούντιο του Alpha, όπου εργαζόταν ως κάμεραμαν, κι εκεί της είπαν ότι είχε όλα τα φόντα για να ακολουθήσει μια καριέρα στον χώρο της μόδας. Στη συνέχεια άρχισε να συνεργάζεται με πρακτορείο μοντέλων και να εμπλουτίζει το βιογραφικό της με αξιοζήλευτες συνεργασίες, όπως οι οίκοι Chanel, Giorgio Αrmani και Elie Saab. Επίσης συνεργάστηκε με τη Ferrari ως το πρόσωπο της παγκόσμιας καμπάνιας της.

Πριν από μερικούς μήνες φωτογραφήθηκε και για το Marie Claire, σε ένα αφιέρωμα στην αγάπη, μαζί με τον σύντροφό της, Αγγαίο Ποθητό, επίσης μοντέλο. Ο έρωτάς τους προέκυψε έπειτα από συνωμοσία των κοινών τους φίλων. «Λένε ότι οι φίλοι σού προφέρουν τις πιο όμορφες στιγμές. Κάπως έτσι και εμείς πρωτογνωριστήκαμε μέσω κοινής παρέας», είπαν. «Στην αρχή ήμασταν κολλητοί φίλοι. Με την πάροδο του χρόνου καταλάβαμε ότι υπάρχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα και κάπως έτσι κοντεύουμε τα τρία χρόνια σχέσης».

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες της Ανθής από το show της Victoria’s Secret:

Πηγή: zarpanews.gr

Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση Enter ad code here
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ