Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Ενώ ο καιρός έχει γίνει «ασορτί» με την εποχή, και το φθινόπωρο έφερε επί τέλους χαμηλότερες θερμοκρασίες και κατά τόπους βροχοπτώσεις, η εικόνα θα αλλάξει μέχρι την 28η Οκτωβρίου και το τέλος του μήνα.

Όπως ενημέρωσε ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, Παναγιώτης Γιαννόπουλος, η εικόνα του καιρού το τριήμερο της 28ης δεν θα διαφέρει από αυτή των επόμενων ημερών, με έναν ήπιο δηλαδή Οκτώβριο.

Ειδικότερα, ο καιρός και την 28η θα κυλήσει χωρίς βροχές, αλλά με τις τυπικές για την εποχή θερμοκρασίες.




Ο καιρός την 28η Οκτωβρίου

Όπως εκτίμησε ο ειδικός, εκείνη την ημέρα οι θερμοκρασίες στα βόρεια της χώρας δεν θα ξεπεράσουν κατά πολύ τους 20, ή και λιγότερους, βαθμούς Κελσίου, ενώ στα νότια θα κυμανθεί στους 23 με 24 βαθμούς, χωρίς να σημειωθούν βροχές.

Παράλληλα, από την Κυριακή έχουν ήδη σημειωθεί οι πρώτες θερμοκρασίες υπό του μηδενός, και συγκεκριμένα στο Νευροκόπι, όπου έφτασαν τους -1. 

Ο μετεωρολόγος επεσήμανε πως η ανυδρία που θα δούμε στην Ελλάδα το τελευταίο δεκαήμερο, και με την οποία θα κλείσει ο μήνας, είναι ένα φαινόμενο που παρατηρείται γενικότερα στα Βαλκάνια, και κατά μέρος στην Ευρώπη.

Για σήμερα, Δευτέρα (21/10) η χώρα θα δει περισσότερη ηλιοφάνεια, με τον κύριο όγκο νεφώσεων στα Δυτικά, ενώ η Τρίτη (22/10) θα χαρακτηρίζεται από ισχυρούς βοριάδες7 με 8 μποφόρ στο Αιγαίο, που θα επηρεάσουν την Αθήνα και άλλες πόλεις, με την θερμοκρασία να μην ξεπερνά τους 22 βαθμούς στην πρωτεύουσα.

Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας, στους 23 βαθμούς μέγιστη αναμένεται την Τετάρτη (23/10), με ανάλογη μείωση στην ισχύ των βόρειων ρευμάτων, στα 6 με 7 μποφόρ.

Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση Enter ad code here
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ