Βρειτε μας στα Social Media
Διαφήμιση vikos

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Ηράκλειο: Στην Εντατική ο γνωστός επιχειρηματίας Μανώλης Παπακαλιάτης – Παρασύρθηκε από μηχανάκι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Σε σταθερή – αν και σοβαρή – κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Βενιζελείου ο 76χρονος επιχειρηματίας Μανώλης Παπακαλιάτης, μετά από παράσυρση

Με σοβαρά κατάγματα και υποστηριζόμενος αναπνευστικά νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Βενιζελείου ο γνωστός επιχειρηματίας Μανώλης Παπακαλιάτης, ο οποίος έπεσε θύμα παράσυρσης στην περιοχή του Αϊ Γιάννη Κνωσού αργά το απόγευμα της Δευτέρας (21/10).

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του είναι ναι μεν σοβαρή, αλλά σταθερή. Το ιατρικό προσωπικό τον υπέβαλε σε χειρουργείο, το οποίο ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα, ωστόσο τα τραύματα που φέρει ο γνωστός επιχειρηματίας είναι πολλαπλά.

Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές, φέρει τραύμα στο κεφάλι, έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικό αιμάτωμα, ενώ ακόμα φέρει τραύματα σε άνω-κάτω γνάθο, σε σπονδυλική στήλη,  στη μέση, σε λεκάνη και μηρό, ενώ φέρει και ανοικτό κάταγμα στην κνήμη

Όπως έγινε γνωστό, ο 76χρονος Ηρακλειώτης επιχειρηματίας, πατέρας του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη Χριστόφορου Παπακαλιάτη, κινούταν στην οδό Κρασαδάκη στον Αϊ Γιάννη Κνωσού, όταν παρασύρθηκε από μηχανάκι στο οποίο επέβαιναν ένας 57χρονος και ένας ανήλικος. Οσον αφορά τους επιβαίνοντες στο δίκυκλο, ο 50χρονος δεν τραυματίστηκε, ενώ ο 17χρονος ελαφρά, και μετά την παροχή των α’ βοηθειών, αποχώρησε από το Βενιζέλειο.

Ο 76χρονος επιχειρηματίας εισήχθη μετά το χειρουργείο στη ΜΕΘ του Βενιζελείου, όπου παρακολουθείται η εξέλιξη της υγείας του.

Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση Enter ad code here
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ