Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τραγωδία στο Ναύπλιο: Αγόρι έπεσε από κερκίδα σταδίου και σκοτώθηκε | ΒΙΝΤΕΟ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Τραγωδία το μεσημέρι της Τρίτης (22/10) στο Ναύπλιο

Τραγωδία στο Ναύπλιο όπου ένα αγόρι, όπως αναφέρει σχετικά το argolikeseidhseis.gr, έπεσε από τις κερκίδες γηπέδου και από μεγάλο ύψος, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Το παιδί στο Ναύπλιο είναι 14 ετών, ενώ εξετάζονται οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα. Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ Αργολίδας που παρέλαβε τη σορό του μικρού παιδιού, ενώ η αστυνομία διενεργεί έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες του θανάτου του.

Νεότερη ενημέρωση 15:11

Nέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την τραγωδία στο Ναύπλιο με θύμα ένα αγόρι 14 ετών που έπεσε από τις εξέδρες γηπέδου με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, το 14χρονο αγόρι είχε εντοπιστεί από το εκπαιδευτικό περιβάλλον του σχολείου να έχει τάσεις αυτοκτονίας. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η πλευρά του σχολείου είχε ενημερώσει σχετικά την οικογένεια του 14χρονου.

Το newsit.gr επικοινώνησε με τον πατέρα του παιδιού, το οποίο ήταν μαθητής Γυμνασίου. «Μόνος του έπεσε δεν τον έσπρωξε κανείς. Πήρε αποβολή από το σχολείο τον έβαλα και εγώ τιμωρία, τον μάλωσα και του είπα σπίτι θα κάτσεις δεν θα πας πουθενά και αυτός διάλεξε να πάει να πηδήξει από εκεί. Ήμουν στα Τρίκαλα και τώρα γυρίζω με πήρε τηλέφωνο η γυναίκα μου και μου είπε ότι έπεσε το παιδί από ύψος», είπε ο πατέρας του μικρού μαθητή.

Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση Enter ad code here
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ