Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δείτε LIVE την μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου, στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, στη Θεσσαλονίκη.

H παρέλαση γίνεται παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, η οποία νωρίτερα κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώον του Γ’ Σώματος Στρατού, στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, εκπροσώπων κομμάτων και της τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Δείτε live:

Την κυβέρνηση εκπροσωπεί σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας. Παρόντες είναι μεταξύ άλλων ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Δημήτρης Χούπης, ο υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Κώστας Γκιουλέκας, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, ο Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Φιλόθεος, βουλευτές κομμάτων, στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς και της τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Δείτε εικόνες από την παρέλαση στην Θεσσαλονίκη:

thessaloniki__8_
thessaloniki__7_
thessaloniki__6_
Ανδρουλάκης – Παππάς

 

thessaloniki__4_
Η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου
thessaloniki__5_
Ο υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας

 

thessaloniki__1_
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης
thessaloniki__3_
Ο Νίκος Παππάς
thessaloniki__2_

28η Οκτωβρίου: Ποιος θα είναι ο πιλότος που θα κάνει ελιγμούς με F-16

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, στην παρέλαση αναμένεται να πετάξει η Ομάδα Επιδείξεων «ΖΕΥΣ» της Πολεμικής Αεροπορίας, με τους ακροβατικούς ελιγμούς ακριβείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πιλότος που θα «σκίσει» τους αιθέρες και θα κάνει εντυπωσιακούς ελιγμούς με ένα F-16C Block 52+ είναι ο σμηναγός, Γεώργιος Σωτηρίου.

Ο πιλότος εισήχθη στη Σχολή Ικάρων το 2006 και τοποθετήθηκε το 2012 στην 115 Πτέρυγα Μάχης με αεροσκάφη F-16 Block 52+. Από το 2013 υπηρετεί στην 343 Μοίρα και έχει καταγράψει πάνω από 1.800 ώρες πτήσης, εκ των οποίων οι 1500 σε F-16.

Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση Enter ad code here
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ