Διαφήμιση

Χωρίς κατηγορία

Η συνταγή της ημέρας: Σπιτική μερέντα

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Μπορείτε να το βάλετε στο ψωμί, στα γλυκά και για γέμιση στα κρουασάν!

Τι χρειαζόμαστε:

  • 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
  • 100γρ κουβερτούρα
  • 150γρ βιτάμ
  • 2 κουτ σούπας άχνη (κοσκινισμένη)
  • 4 κουτ σούπας κακάο (κοσκινισμένο)
  • 1 κούπα τριμμένο φουντούκι

Πώς το κάνουμε:

  1. Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο σε μπεν μαρί.
  2. Ανακατεύουμε το ζαχαρούχο με την άχνη και το κακάο και την λιωμένη σοκολάτα…
  3. Τέλος βάζουμε τα τριμμένα φουντούκια και το αδειάζουμε σε μπολ.
  4. Μόλις κρυώσει το βάζουμε στην συντήρηση του ψυγείου και μόλις πήξει είναι έτοιμο.

 

 

Πηγή: sintagespareas

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version