Χωρίς κατηγορία
Η συνταγή της ημέρας: Χοιρινές μπριζόλες στο τηγάνι
Απολαυστικές και εύκολες μπριζόλες συνοδεύονται με μία δροσερή σαλάτα.
Υλικά
- 2 χοιρινές μπριζόλες λαιμού
- ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι ξυσμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
- 1 κουτ. σούπας μέλι
- 2-3 κουτ. σούπας μουστάρδα
- κρασί λευκό ξηρό
Διαδικασία
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε τη σκελίδα σκόρδο μέχρι να μαραθεί και να βγάλει τα αρώματά της. Στο μεταξύ, ετοιμάζετε τη γαρνιτούρα σας.
Βγάζετε το σκόρδο από το τηγάνι και βάζετε τις μπριζόλες. Μόλις ροδίσουν και από τις 2 πλευρές σβήνετε με το κρασί, τις αλατίζετε και τις αφήνετε να ψηθούν. Περίπου 10 λεπτά πριν ολοκληρώσετε το μαγείρεμα, προσθέτετε το κρεμμύδι, το μέλι και τη μουστάρδα. Μόλις η σάλτσα δέσει , αποσύρετε το τηγάνι από τη φωτιά. Σερβίρετε τις μπριζόλες σε πιάτα ζεστές με μια δροσερή σαλάτα ή τηγανητές πατάτες.
Πηγή: olivemagazine
-
ΚΡΉΤΗ2 ημέρες πριν
Οι «κούπες» της Κρήτης και το τίμημα της ανευθυνότητας
-
ΕΛΛΑΔΑ1 ημέρα πριν
Οικογενειακή τραγωδία: Θρήνος για τον 20χρονο Άκη – Εγκεφαλικά νεκρή η 17χρονη αδερφή του
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ2 ημέρες πριν
Αμαλιάδα: To ηχητικό ντοκουμέντο με την Ειρήνη Μουρτζούκου που σόκαρε – «Κλείσ’ το θα το μετανιώσεις»
-
ΗΡΑΚΛΕΙΟ2 ημέρες πριν
Θρήνος για το θάνατο του Κρητικού δημοσιογράφου Νίκου Ψιλάκη