Βρειτε μας στα Social Media

Ποιο είναι το νέο τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάζει ο Γιώργος Λιάγκας;

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει στην τηλεόραση με το νέο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 «Lucky Room».

Τι είναι όμως το “LuckyRoom”; Είναι το πρώτο τηλεπαιχνίδι στο οποίο όχι μόνο συμμετέχει όλη η οικογένεια αλλά είναι αυτή που έχει και τον τελευταίο λόγο.

Σε κάθε επεισόδιο του “LuckyRoom” συμμετέχουν 3 παίκτες. Τα μέλη της οικογένειας του κάθε παίκτη βρίσκονται σε ένα ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο (Lucky Room), χωρίς οπτικοακουστική επαφή με το κεντρικό στούντιο. Ο παρουσιαστής διατυπώνει σε κάθε γύρο του παιχνιδιού μια ερώτηση και ο παίκτης που πλησιάζει πιο κοντά στη σωστή απάντηση συνδέεται με το “LuckyRoom” που βρίσκεται η οικογένειά του και έχει πρόσβαση στα τυχερά buzzers.

O κάθε παίκτης έχει μπροστά του ένα “moneytree” με 5 χρηματικά ποσά, που αντιστοιχούν στα 5 διαφορετικά buzzers. Η οικογένεια καλείται να μαντέψει σε ποιο από τα 5 buzzer κρύβεται το μεγαλύτερο ποσό του money tree. Το ποσό που προκύπτει από την συγκεκριμένη επιλογή προστίθεται στο λογαριασμό του παίκτη. Η οικογένεια που θα καταφέρει να συγκεντρώσει το μεγαλύτερο χρηματικό ποσό στο τέλος των 9 ερωτήσεων δίνει στον παίκτη το εισιτήριο για την επόμενη και τελική φάση.

Το LuckyRoom κάνει πρεμιέρα στον ANT1 την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στις 20:00 με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα.  

Πηγή: yupiii

Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση Enter ad code here
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ