Διαφήμιση

Χωρίς κατηγορία

Πώς θα κάψετε 126 θερμίδες σε 1 ώρα χωρίς να κουραστείτε καθόλου!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Η απώλεια βάρους χωρίς γυμναστική μοιάζει ουτοπία, είναι όμως πέρα για πέρα εφικτή και μάλιστα μια επιστημονική μελέτη το αποδεικνύει!

Η συναρπαστική ανακάλυψη έρχεται από τον Δρ Στιβ Φόκνερ και τους συνεργάτες του στο Πανεπιστήμιο του Λάφμπορο και το Πανεπσιτήμιο του Λέστερ, οι οποίοι είχαν σαν στόχο να εξερευνήσουν πιθανές εναλλακτικές αντί της γυμναστικής για τον αποτελεσματικότερο έλεγχο του διαβήτη τύπου 2.
Στο πλαίσιο των σχετικών δοκιμών, οι ερευνητές συνέκριναν τη γυμναστική με ποδήλατο και ένα ζεστό μπάνιο για το ίδιο χρονικό διάστημα. Παραδόξως, διαπίστωσαν ότι μία ώρα μέσα στην μπανιέρα με το ζεστό νερό οδήγησε σε μεγαλύτερη πτώση τουσακχάρου στο αίμα σε σχέση με το ποδήλατο. Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version