Διαφήμιση

Επέστρεψε στην εκπομπή ο Γιάννης Σπαλιάρας μετά τον θάνατο του πατέρα του

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ντυμένος στα μαύρα και εμφανώς καταβεβλημένος επέστρεψε ο Γιάννης Σπαλιάρας στην εκπομπή «La Biri Biri» μετά τον θάνατο του πατέρα του.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, το μοντέλο επέστρεψε στο τηλεοπτικό πλατό και ευχαρίστησε τον κόσμο για την συμπαράσταση.

«Πολύ δύσκολη η προηγούμενη εβδομάδα και δεν ήταν μαζί μας για 3 -4 ημέρες. Μας έλειψες Γιάννη μου, πάρα πολύ» είπε αρχικά η Χριστίνα Λαμπίρη.

«Σας ευχαριστώ όλους για την στήριξη. Και όλους τους φίλους από την Ελλάδα και την Κύπρο. Να είστε καλά όλοι, ευχαριστώ», απάντησε με τρεμάμενη φωνή ο Γιάννης.

«Σε αγαπάει ο κόσμος πολύ. Και χτες με ρωτούσαν «που είναι ο Γιάννης;» γιατί είναι ένα κομμάτι δικό σου κι εσύ πρέπει να το διαχειριστείς όπως εσύ νομίζεις, εμείς δεν είπαμε ούτε λεπτομέρειες, ούτε κάναμε μεγάλες αναφορές, εσύ το χειρίζεσαι όπως νομίζεις» πρόσθεσε στο τέλος η Χριστίνα Λαμπίρη.

Την περασμένη Τρίτη και λίγο πριν βγει η εκπομπή στον αέρα, ο Γιάννης ενημερώθηκε τηλεφωνικά από συγγενικό του πρόσωπο πως ο πατέρας του δεν ήταν καλά. Αμέσως έσπευσε στο πλευρό του και, λίγο αργότερα, εκείνος άφησε την τελευταία του πνοή.

 

 

Πηγή: star

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version