Διαφήμιση

Χωρίς κατηγορία

Επίσημη πρεμιέρα για την ολοκαίνουργια σειρά 5 της BMW

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Μπορεί να μην την εμφάνισε στην έκθεση αυτοκινήτου στο Παρίσι, αλλά η BMW δεν καθυστέρησε να παρουσιάσει τη νέα γενιά της σειράς 5, της business λιμουζίνας της, η οποία έχει μεγαλώσει πολύ λίγο σε σχέση με την προκάτοχό της, μόλις κατά 36 χιλιοστά, φτάνοντας συνολικά τα 4,94 μέτρα.

Από πλευράς αισθητικής, οι βασικές γραμμές του αμαξώματός της μπορεί να μην έχουν αλλάξει ριζικά -πρότυπο αποτέλεσε πάντως η ναυαρχίδα της μάρκας, η σειρά 7- αλλά η νέα 5άρα είναι άμεσα αναγνωρίσιμη.

Κι αυτό γιατί το εμπρός μέρος της είναι σαφώς πιο σύγχρονο και επιβλητικό, με τους προβολείς να έχουν επεκταθεί μέχρι τη μάσκα, η οποία πλέον έχει μεγαλώσει, είναι πιο κάθετη και διαθέτει και ένα χρωμιωμένο περίγραμμα.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version