Χωρίς κατηγορία
Η συνταγή της ημέρας: Μους σοκολάτας
Υπέροχη, γνήσια βέλγικη μους!
Τι χρειαζόμαστε:
- 2 αυγά
- 250 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
- 250 γρ. κρέμα γάλακτος
- 50 – 70 γρ. ζάχαρη
Πώς το κάνουμε:
- Χτυπήστε τα ασπράδια να γίνουν σφιχτή μαρέγκα.
- Χτυπήστε την κρέμα γάλακτος μέχρι να πήξει ελαφρά.
- Βάλτε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί να λιώσει.
- Χτυπήστε τους κρόκους με τη ζάχαρη να ασπρίσουν.
- Προσθέστε έπειτα στο μείγμα αυτό τη λιωμένη σοκολάτα. Ανακατέψτε ζωηρά και ύστερα προσθέστε την χτυπημένη κρέμα γάλακτος και συνεχίστε το ανακάτεμα.
- Προσθέστε τέλος τη μαρέγκα ανακατεύοντας ελαφρά.
- Τοποθετείστε τη μους στο ψυγείο τουλάχιστον για δύο ώρες. Τώρα απολαύστε την!
Πηγή: sintagespareas
ΣΧΟΛΙΑ
Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.
[gs-fb-comments]