Βρειτε μας στα Social Media

Χωρίς κατηγορία

Μια στις 5 μητέρες σιχαίνεται το όνομα του παιδιού της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Πρόσφατη έρευνα δείχνει πως μια στις 5 μητέρες σιχαίνεται το όνομα του παιδιού της. Από την Ηλιάνα Φασόλη.
Όσο αστείο και μηδαμινό κι αν ακούγεται, η στιγμή που θα ονομάσει κανείς το παιδί του είναι δύσκολη. Να μην του δώσει κάποιο γελοίο όνομα, αλλά να μην είναι και κοντά στα γενέθλιά του για να παίρνει περισσότερα δώρα. Επίσης, να γιορτάζει καλοκαίρι ή χειμώνα; Μήπως χειμώνα για να είναι εδώ οι φίλοι του; Άσε που κιόλας δεν γίνεται να στενοχωρήσουμε την πλευρά των παππούδων.Τέτοιες σκέψεις περνούν από το μυαλό πολλών γονέων με τις μητέρες εν τέλει να στενοχωριούνται για την επιλογή που έχουν κάνει. Πρόσφατη έρευνα από το The Guardian μάλιστα δείχνει πως 1 στις 5 μητέρες σιχαίνεται το όνομα του παιδιού της έχοντας μετανιώσει για την επιλογή που έκαναν.

Πιο συγκεκριμένα, οι 245 μητέρες έχουν μετανιώσει για το όνομα του παιδιού τους με το 12% να σκέφτεται διαρκώς πως ήταν μια κακή επιλογή τελικά με το 32% να είχε ενδοιασμούς από την αρχή, ενώ πρόβλημα αντιμετώπισε και το 25% των μητερών πιστεύοντας πως το όνομα που δόθηκε στο παιδί είναι πολύ κοινό.

Πάντως το 20% τόνισε πως δέχθηκε πίεση για να ονομάσει με το συγκεκριμένο όνομα το παιδί με τις κοινωνικές πιέσεις να μη λείπουν από τη διαδικασία επιλογής με το μόλις 6% των συμμετεχουσών να κάνει κάτι και να αλλάζει τελικά το όνομα σε ένα πιο ταιριαστό.

Το να επιλέξεις το όνομα του παιδιού σου είναι ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που μπορείς να κάνεις ως νέο γονιός. Κάνεις σκληρή δουλειά και ψάχνεις προσπαθώντας να ευχαριστήσεις τους πάντες ταυτόχρονα και καταλήγεις να το κάνεις όλο λάθος, δηλώνει μια μητέρα.

klik.gr

Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση Enter ad code here
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ