Διαφήμιση

Πότε θα κυκλοφορήσουν τα νέα τραγούδια του Παντελή Παντελίδη; | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Δεν πρόκειται να ξεχαστεί ποτέ! Σε περίπου τρεις μήνες συμπληρώνεται ένας χρόνος από την ημέρα που «έφυγε» για πάντα από κοντά μας ο Παντελής Παντελίδης και ο τραγουδιστής συνεχίζει να λατρεύεται από το κοινό του.

Μάλιστα, το μεσημέρι της Παρασκευής, η Ζήνα Κουτσελίνη μέσα από την εκπομπή της «Αλήθειες με την Ζήνα» έκανε μια αποκάλυψη σχετικά με τον τραγουδιστή. Όπως σας ενημερώσαμε ενώ ετοιμαζόταν να βγει σύντομα στη δημοσιότητα ένα ακυκλοφόρητο video clip του Παντελή Παντελίδη από τον Κωνσταντίνο Ρήγο, αυτό δεν θα γίνει.Ο λόγος όπως αποκάλυψε η Ζήνα Κουτσελίνη είναι πως η δισκογραφική εταιρεία του τραγουδιστή θα δώσει στη δημοσιότητα δύο νέα τραγούδια του, σύντομα.Το ένα τον Δεκέμβριο και το άλλο τον Φεβρουάριο. Δείτε τι άλλο είπε στο βίντεο:

 

Πηγή: youweekly

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version