Διαφήμιση

Τα κρυφά ραντεβού Αραβανή Βρεττού

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ήταν μαζί για περίπου δύο χρόνια, και κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει το πόσο επεισοδιακά θα χώριζαν. Ο λόγος για τον πολύ αγαπητό Ηλία Βρεττό, και την Ευαγγελία Αραβανή, όπου μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα απόστασης, αποφάσισαν να δώσουν μια τελευταία ευκαιρία στην σχέση τους. Αυτό σίγουρα θα αποτέλεσε μια πολύ δύσκολη απόφαση για τον δημοφιλή τραγουδιστή, αν αναλογιστεί κανείς πως ο λόγος του χωρισμού ήταν, σύμφωνα με πολλούς, η παράλληλη σχέση  της Ευαγγελίας Αραβανή με γνωστό επιχειρηματία.

Όπως φαίνεται όμως, ο χρόνος ήταν ο καλύτερος γιατρός, όπως και η απόσταση που πήρε το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι της showbiz, και έτσι πρόσφατα δημοσιεύματα τους θέλουν πάλι μαζί. Βέβαια πολλοί λένε ότι αν σπάσει το γυαλί δεν ξανακολάει. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο καιρός θα δείξει.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version