Διαφήμιση

Χωρίς κατηγορία

Τα πρώτα κοσμήματα για ανδρικά μούσια

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Απανταχού μουσάτοι λάτρεις της μόδας ενωθείτε! Το πρώτο κόσμημα για μούσια είναι γεγονός και πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα από το ιταλικό brand Krato Milano.

Πρόκειται για ένα τριγωνικού σχήματος ελατήριο, το οποίο στηρίζεις στα μούσια στρίβοντάς το προς τα δεξιά. Μέχρι στιγμής υπάρχουν σχέδια με άγκυρα, νεκροκεφαλή και στρας ενώ αναμένεται να βγουν κι άλλα σχέδια με μικρότερα ή μεγαλύτερα μεγέθη και αλυσιδίτσες. Μάλιστα δε χρειάζεται καν να έχεις πολύ μακριά μούσια, αφού το κόσμημα θα κυκλοφορήσει σε δύο μεγέθη προκειμένου να εφαρμόζει και σε πιο κοντά γένια.

Νέα μόδα ή ακόμη ένα καπρίτσιο των χίπστερ που σε δυο μήνες θα έχει ξεχαστεί; Θα δείξει! Προς το παρόν, το κόσμημα είναι διαθέσιμο για προπαραγγελίες μόνο στο kickstarter.com

 Πηγή:athensvoice
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version