Διαφήμιση

Χώρισαν μετά από 2 χρόνια σχέσης Αποστολάκης- Πλάκα | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ένας ακόμη χωρισμός μέσα στο 2016 για ζευγάρι της showbiz! Ο Κώστας Αποστολάκης και η Πηνελόπη Πλάκα, αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους μετά από δύο χρόνια σχέσης.

Σύμφωνα με τα πρώτα ρεπορτάζ, οι δύο τους περνούσαν εδώ και αρκετό διάστημα κρίση στη σχέση τους και παρά τις προσπάθειες να παραμείνουν μαζί, δεν τα κατάφεραν. Η Σάσα Σταμάτη είχε το ρεπορτάζ και το μετέδωσε στο Πρω1νό σήμερα.

Το ζευγάρι μπορεί να μη μίλησε ποτέ διεξοδικά για τη σχέση, ενώ είχαν φροντίσει να κρατήσουν χαμηλούς τόνους. Η δημοσιογράφος της εκπομπής εξήγησε πως όταν μίλησε πρόσφατα στον Κώστα Αποστολάκη και του είχε πει να δώσει χαιρετίσματα στην αγαπημένη του, η απάντηση που είχε πάρει ήταν: «όταν τη δω».

Το ζευγάρι λοιπόν έχει χωρίσει εδώ και έξι μήνες, με τον κυριότερο λόγο χωρισμού να είναι η διαφορά ηλικίας, που είναι 20 χρόνια. Ο χωρισμός είναι οριστικός, με τη Σάσα Σταμάτη όμως να μην αποκλείει ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

Δείτε το βίντεο με όσα ανέφερε η δημοσιογράφος στον αέρα του Πρω1νό.

 

Πηγή: peoplegreece

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version