Διαφήμιση

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αναζητείται ο Απόστολος Λύτρας μετά τη μήνυση της συζύγου του – Κρατείται η πρώην σύζυγός του

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Απόστολου Λύτρα, καθώς ο ποινικολόγος αναζητείται μετά τη μήνυση που υπέβαλε η σύζυγός του για παραβίαση όρου.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ, Τρίτη (18/6) η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα, Σοφία Πολυζωγοπούλου πάτησε το panic button στο κινητό της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα με το ένα από τα παιδιά τους μπήκαν στο σπίτι. Όταν τους αντιλήφθηκε η Σοφία Πολυζωγοπούλου τρομοκρατήθηκε, πάτησε το panic button και λιποθύμησε.

Αμέσως κατέφτασαν περιπολικά και ΕΚΑΒ και όλοι μαζί μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα του Γέρακα. Τότε, η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα κατέθεσε μήνυση στην πρώην σύζυγο του ποινικολόγου, αλλά και στον ίδιο.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου έχει ήδη εκδοθεί ένταλμα συλλήψεως με τη διαδικασία του αυτοφώρου, που σημαίνει πως επίκεται σύλληψη του Απόστολου Λύτρα.



Από την πλευρά του, ο επίτιμος πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης μιλώντας στην ΕΡΤ υποστήριξε πως ο Απόστολος Λύτρας έστειλε απειλητικά μηνύματα στη σύζυγό του.




 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version