Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αποτελέσματα Πανελληνίων 2024: Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες – Δείτε τα αποτελέσματα

Δημοσιεύτηκε

στις

πανελλήνιες αποτελέσματα
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πριν από λίγο, αναρτήθηκαν στην ειδική πλατφόρμα results.it.minedu.gov οι αναλυτικές βαθμολογίες των υποψηφίων Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων σε όλα τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα εκτός από τις βαθμολογίες στα Ειδικά Μαθήματα και τα Αγωνίσματα για τα οποία θα γίνει ανακοίνωση την επόμενη εβδομάδα.

Λίγο μετά τις 12:15, «ανέβηκε» η εφαρμογή για τις βαθμολογίες των Πανελλαδικών, ενώ νωρίτερα από το αναμενόμενο, κατά τις 12:40, άνοιξε η πλατφόρμα. Πλέον, οι υποψήφιοι μπορούν να βλέπουν τις επιδόσεις και τους βαθμούς τους ανά μάθημα.

Πώς θα δείτε τα αποτελέσματα των Πανελληνίων 2024

Οι υποψήφιοι μπορούν να κάνουν αναζήτηση στην ειδική πλατφόρμα results.it.minedu.gov πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τα αρχικά από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Παράλληλα, όσοι υποψήφιοι ακολούθησαν την προβλεπόμενη διαδικασία, επιθυμώντας να ενημερωθούν για τις βαθμολογίες τους μέσω μηνύματος στο κινητό τους τηλέφωνο, θα αρχίσουν να λαμβάνουν τη βαθμολογία τους με γραπτό μήνυμα (SMS) στο κινητό τους τηλέφωνο.

Παράλληλα, θα υπάρξει και η παραδοσιακή τοιχοκόλληση των αποτελεσμάτων στα Λύκεια της χώρας. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο αναμένεται στις 13:00 να αναρτηθούν σε εμφανές σημείο στα ΓΕΛ και τα ΕΠΑΛ τα αποτελέσματα των υποψηφίων σε εκτυπωμένες καταστάσεις, που περιλαμβάνουν τους κωδικούς και τους βαθμούς τους. Παράλληλα, για τις περιπτώσεις πάντως που κάποιος υποψήφιος, πάει στο σχολείο για να δει τους βαθμούς του και δεν έχει τον κωδικό του, οι Διευθυντές θα γνωστοποιούν τα βαθμολογικά αποτελέσματα στον υποψήφιο με βάση τις αναλυτικές βαθμολογικές καταστάσεις που τους έχουν αποσταλεί και οι οποίες περιλαμβάνουν και τα ονομαστικά στοιχεία των υποψηφίων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ