Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τραγωδία στο Αγρίνιο: Ένας νεκρός από έκρηξη και φωτιά σε εργοτάξιο | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένας νεκρός είναι ο τραγικός απολογισμός της έκρηξης που σημειώθηκε σε εργοτάξιο πίσσας στη Λεπενού Αιτωλοακαρνανίας. Ακολούθησε φωτιά και μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής.

Φωτιά τώρα έχει ξεσπάσει σε εργοτάξιο στο Αγρίνιο. Στο σημείο σημειώνονται και εκρήξεις. Σύμφωνα με το tempo24.news, σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής για φωτιά που εκδηλώθηκε στο χώρο εργοταξίου πίσσας στην Λεπενού Αιτωλοακαρνανίας.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για εκτεταμένη φωτιά και εκρήξεις στις εγκαταστάσεις του εργοταξίου καθώς υπάρχει πολλή εύφλεκτη ύλη.

Ένας 52χρονος εργαζόμενος στο εργοτάξιο έχει χάσει την ζωή του, από την πυροσβεστική αναφέρουν ότι εντόπισαν τη σορό του. Βρέθηκε απανθρακωμένος από τους πυροσβέστες μέσα σε κοντέινερ στο χώρο του εργοταξίου.

Ο 52χρονος χειριστής του μηχανήματος παραγωγής πίσσας φαίνεται ότι εγκλωβίστηκε μετά την εκδήλωση φωτιάς και την έκρηξη που ακολούθησε. Ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου και οι μάρτυρες αναμένεται να μεταβούν στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας για να καταθέσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 52χρονος που έχασε τη ζωή του είχε έρθει προ ημερών από την Αθήνα για να εργαστεί στο εργοστάσιο.

Η στιγμή της έκρηξης

Μέχρι στιγμής δεν έχει αποσαφηνιστεί το τι ακριβώς οδήγησε στην εκδήλωση της πυρκαγιάς. Στο σημείο βρίσκονται 15 πυροσβέστες με 6 υδροφόρα, ενώ έχει ζητηθεί και η συνδρομή ενός εναέριου μέσου.



Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ